image_1

Soudal lijmkit Fix All Turbo wit 125ml

 • Binnen 20 minuten handvast
 • Voegen en lijmen
 • Overschilderbaar
 • Universeel
 • Ook op oneffen ondergronden

Toon specificaties

7,

79

per l 62,32

Productomschrijving
Heb je een snelle, uiterst sterke verbinding nodig? Kies dan voor Soudal Fix ALL Turbo. De lijmkit is al na 20 minuten handvast en na 3 uur volledig doorgehard. Ideaal voor het verlijmen van plinten of muurdecoratie zoals kapstokken, plafondornamenten of rozetten. Monteer en verlijm alle soorten bouwmaterialen op gladde, poreuze (zuigende) en zelfs vochtige ondergronden. Geschikt om te gebruiken op glas, steen, hout, spaanplaat, ijzer, aluminium, zink, staal, metaal, keramische tegels, natuursteen, beton, pleisterwerk, kunststuf (m.u.v. PE, PP en PTFE), kurk en meer.

De lijmkit corrigeert oneffenheden in de ondergrond en hardt snel uit. Zorg dat het oppervlak schoon, stof- en vetvrij is. Als de lijmkit als lijm wordt gebruikt mag deze in strepen of dotjes worden aangebracht. Druk het materiaal goed aan en laat deze uitharden. Gebruik je de lijmkit als kit? Breng deze dan aan in een regelmatige streep en strijk deze af met een zeepoplossing of Soudal afstrijkmiddel.

EAN: 5411183137363

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Universeel

  Verwerkingseisen

  Ondergrond ontdoen van verf, roest, vuil, vet en stof. Het oppervlak opruwen met een vijl of grof schuurpapier en ontvetten met aceton. Meng de twee componenten grondig in verhouding en breng aan met een spatel. De dikte van het product is afhankelijk van het aandeel van de twee componenten. De uithardingstijd varieert afhankelijk van het aandeel en de temperatuur tussen 7 minuten en 1 uur. Na uitharding kan het product worden bewerkt als gewoon metaal (boren, polijsten, zagen, ...).
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  90 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  5 °C

  Substantie

  Pasta

  Materiaal van doeloppervlak

  Natuursteen, Hout, Aluminium, Alle oppervlaktes
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit

  Werking

  Contact
Gevarenaanduiding
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

Alternatieven