image_1
image_1image_2

Soudal chemisch anker CA1400 280ml

 • Hardt volledig uit in 45 min (bij 20°C)
 • Vrijwel reukloos
 • Draag tot 1.400kg
 • Kan gebruikt worden op vochtige ondergrond

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Bevestig zware objecten met Soudal chemisch anker! Hang gemakkelijk een TV, trapleuning, mast, zonwering, rolluiken en meer op. Het chemisch anker is namelijk speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van zware lasten tot 1.400kg. Zo kun je spanningsvrij draadstangen, ankers, betonstaven in zowel volle als holle wanden bevestigen, ook dichtbij randen.

Gebruik het chemisch anker in combinatie met een standaard, robuust kitpistool. Schroef de statische menger op de koker en spuit de eerste centimers uit, totdat er een egale grijze kleur uit de kitspuit komt. Dit betekent dat het chemisch anker goed gemengd is. Sluit de kuiker goed na gebruik, deze is herbruikbaar met een nieuwe spuitmond.

EAN: 5411183082717

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  35 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  -5 °C
  Substantie
  Pasta
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Ja
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.

Alternatieven