• NaN
image_1
image_1image_2

Bison universele bouwkit beige 390g

 • Snel uithardend
 • Vullend
 • Overschilderbaar
 • Voor binnen en buiten

Toon specificaties

14,

49
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Bison bouwkit is een kit voor het zware werk! Deze universele polyurethaanlijm heeft een vullende werking. De lijm is watervast, sterk, hittebestendig en geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Gebruik de kit om de meeste bouwmaterialen zoals steen, hout, beton, marmer, rubber, metalen, div. kunststoffen, dakplaten, kabelgoten, afdekprofielen, ladders, formica, gipsplaten, gasbetonblokken te verlijmen. De kit zorgt voor een watervast en temperatuurbestendig resultaat.

Draag bij voorkeur handschoenen voor je met de lijm aan de slag gaat en zorg dat de te lijmen materialen droog, schoon, stofvrij en goed passend zijn. Bevochtig de zijde waar geen lijm op wordt aangebracht met een vochtige doek. Breng de lijm dun en gelijkmatig op 1 zijde aan met een kokerpistool. Zorg dat de verbinding binnen 6 minuten gemonteerd is en klem deze minimaal 1 uur.

EAN: 8710439035246

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Houtlijm
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  0 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  5 °C

  catspec_porous_surface_necessary

  Ja

  Substantie

  Vast

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Niet waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Beige

  Kleur

  Beige
GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Bevat isocyanaten. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inademing. Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). -. Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). -.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij ademhalingssymptomen: een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten