image_1

Bison Kombi Stick 56g

 • Hardt binnen 5-10 uit
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Waterbestendig
 • Slijpen, boren, zagen en schilderen mogelijk na uitharding

Toon specificaties

7,

99

per kg 142,68

Productomschrijving
Repareer en restaureer snel en gemakkelijk allerlei oppervlakken met Bison Kombi Stick. De ijzersterke 2-componenten epoxy kneedmassa biedt een permanente reparatie aan bijvoorbeeld je auto, caravan, boot, machines, gereedschap en in en om het huis. De expoxy kneedmassa is ook ideaal om reparaties onder water of bij andere lastige omstandigheden uit te voeren.

Zorg dat de ondergrond goed schoon, droog, stof- en vetvrij is en ontvet de te lijmen delen met aceton. Ruw gladde materialen op met schuurpapier. Snijd de benodigde hoeveelheid af van de stick en plaats de folie weer terug op de stick. Kneed het mengsel tot deze een egale donkergrijze kleur krijgt. Zorg dat het mengsel op kamertemperatuur is om het kneden makkelijker te maken. Breng het mengsel binnen 2 minuten aan en druk deze in de juiste vorm. Snijd overtollige massa weg met een mes en verwijder vingerafdrukken met een vochtige doek voor het mengsel uithardt.

EAN: 8710439032146

Specificaties
 • Algemeen

  Type vulling

  Vullen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten, Binnen, Bovengronds
 • Technische kenmerken

  Substantie

  Pasta

  Materiaal van doeloppervlak

  Alle oppervlaktes

  Elastisch

  Nee

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Spatwaterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Grijs
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Bevat epoxyverbindingen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven