• NaN
image_1
image_1image_2

Bison acrylaatlijm Kombi Plastic beige 25ml

 • Super sterk
 • Kan na uitharden geschuurd, geboord en geschilderd worden

Toon specificaties

10,

49

per l 524,50

30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Kombi Plastic acrylaatlijm van Bison is een supersterke lijm speciaal geschikt om kunststof te verlijmen. De lijm gebruik je bijvoorbeeld voor om huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap of auto- en motoronderdelen te repareren. De lijm is geschikt om te gebruiken op vrijwel alle kunststoffen. Daarnaast kun je de lijm gebruiken om kunststof met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal te verlijmen.

De lijm is gemakkelijk in gebruik. Draai de dop los door deze een kwartslag naar links te draaien. Druk vervolgens een gelijke hoeveelheid van beide componenten in het bijgeleverde mengbakje. Roer deze delen goed door elkaar. Breng vervolgens de lijm op 1 oppervlak aan. Laat de lijm circa 3 minuten drogen voor je de onderdelen aan elkaar lijmt. Zorg vervolgens dat de onderdelen 15 minuten op hun plaats blijven.

Na uitharding van 24 uur kan de lijm geschuurd, geboord of overschilderd worden. De acrylaatlijm is super sterk, waterbestendig, chemicaliënbestendig en geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

EAN: 8710439160528

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Speciaallijm
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  0 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  5 °C

  Materiaal van doeloppervlak

  Anders, Glas, Marmer, Rubber, Steenachtig

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Beige

  Kleur

  Beige
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten