1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Verwarming
 4. Terug naar Houtkachels en accessoires
 5. Terug naar Houtkachels

Houtkachels

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Geschikt voor grootte ruimte

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Methode van plaatsen

  Rendementspercentage

  Vermogen (W)

18 producten
Sorteren op:

Panadero houtkachel Alina Ecodesign 6,3kW

Panadero houtkachel Alina Ecodesign 6,3kW

Houtkachels

649,

-

Houtkachels: het perfecte alternatief voor de open haard

Droom jij van een open haard? Maar beschik je niet over de ruimte of budget om er één te installeren? Met de design houtkachels van Praxis kun je jouw woning toch voorzien van een sfeervol knapperend haardvuur. Deze compacte kachels zijn door hun hoge rendement en betaalbare prijs een goed alternatief voor de klassieke openhaard. Wanneer je stookt via een open haard komen er schadelijke stoffen vrij en gaat 90% van de warmte verloren via de schoorsteen. De houtkachel is echter voorzien van een gesloten kast en kachelbuis. Hierdoor behoud de houtkachel langer zijn warmte en wordt de schadelijke rook direct afgevoerd. Zo kun jij zorgeloos de hele winter genieten van een gezellig haardvuurtje.

Modern of nostalgisch? Kies je favoriete houtkachel

Houtkachels bieden veel voordelen, zowel voor je energierekening als het milieu. Doordat houtkachels stoken op haardhout spaar je fossiele brandstoffen, zoals gas en olie. Met als resultaat dat de CO2 uitstoot van je huis wordt verminderd. Bovendien ben je zo niet afhankelijk van de stijgende gasprijzen. Een houtkachel kan overigens ingezet worden als bijverwarming naast je CV door in de zachte lente- en herfstmaanden gericht per kamer te stoken. Zo bespaar je met een houtkachel uiteindelijk energiekosten. Wil jij genieten van de voordelen van een houtkachel? Bij Praxis kun je houtkachels kopen in verschillende stijlen, uitgevoerd in staal en gietijzer. Ga je voor de klassieke, nostalgische uitstraling of kies je voor een moderne design kachel? Welk model je ook uitzoekt; jouw houtkachel is de eyecatcher in de kamer!

Onderhoudsvrije haarden

Wil jij graag een houtkachel kopen? Kijk, voordat je een model uitzoekt, naar de omvang van de ruimte waarin je de kachel wilt plaatsen. Hoe groter de ruimte, hoe meer vermogen de houtkachel nodig heeft. Bij Praxis vind je houtkachels voor kleine ruimtes (50m2) en grote kantoorruimtes (285m2). Dankzij de ingebouwde ventilatoren wordt de warmte optimaal verspreid door de ruimte. Vind je een houtkachel nu te veel onderhoud vergen? Bij Praxis kun je ook terecht voor elektrische sfeerhaarden en petroleumkachels. Bekijk het gehele assortiment online!