Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Materiaal
 • Met digitale klok
 • Vorstbestendigheid
  Een vorstbestendig product ondervindt geen schade aan de gevolgen van temperaturen onder het vriespunt. Handig tijdens de koude wintermaanden. Het product is vorstbestendig of niet vorstbestendig.
 • Inclusief accu/batterij
 • Type accu/batterij
 • Materiaal rooster
 • Kortingsacties
 • Energiebron
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
24 producten

Tado slimme thermostaat Multi-Zone
Alleen online
Tado slimme thermostaat Multi-Zone
Thermostaten
Tado slimme radiator thermostaat 4-Pack wit
Tado slimme radiator thermostaat 4-Pack wit
Thermostaten
Honeywell klokthermostaat Chronotherm Touch
Honeywell klokthermostaat Chronotherm Touch
Thermostaten
Plieger draadloze kamerthermostaat Quebec
Alleen online
Plieger draadloze kamerthermostaat Quebec
Thermostaten
Plieger kamerthermostaat Ottawa
Alleen online
Plieger kamerthermostaat Ottawa
Thermostaten
Tado slimme radiatorknop
Tado slimme radiatorknop
Thermostaten

  Overal in huis de gewenste warmte met onze design thermostaten

  Wil je elke dag thuiskomen in een heerlijk warm huis? Met de slimme thermostaat van Praxis bedien je met één druk op de knop alle verwarming in huis. Het kleine kastje is direct gekoppeld aan je centrale verwarming en regelt zo nauwkeurig de temperatuur in elke kamer. In ons verwarmingassortiment kun je kiezen uit verschillende design thermostaten, waaronder bekende merken als Plieger, Kopp en Honeywell. Wil je weten wat een slimme thermostaat voor jouw huis kan betekenen? Bekijk en vergelijk alle modellen online voordat je een keuze maakt.

  Bespaar kosten met de slimme thermostaat

  Zoek je een manier om het leefgenot in huis te vergroten? Met een slimme thermostaat hoef jij je nooit meer zorgen te maken over koude plekken of hoge energierekeningen. Vandaag de dag zijn thermostaten uitgerust met handige, kostenbesparende functies. Zo kun je voor elk moment op de dag een vaste temperatuur instellen. Terwijl je op het werk bent of ligt te slapen, schakelt de thermostaat automatisch naar een lagere temperatuur. Ga je langer dan één dag weg? Dankzij de handige vakantiestand wordt de thermostaat 24 uur per dag op een constant lage temperatuur gehouden. Op deze manier kun je tot wel 50% besparen op je energierekening. Kom je onverwachts eerder thuis? De slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen via je smartphone, tablet of computer; waar je ook bent!

  De juiste thermostaat voor elk type verwarming

  Er zijn verschillende thermostaten verkrijgbaar, waarvan de bekendste modellen de klokthermostaat en kamerthermostaat zijn. Het verschil tussen deze twee zit hem vooral in de bediening. Zo kun je een klokthermostaat wel van te voren programmeren, maar met een kamerthermostaat kan dit niet. Beide modellen zijn in verschillende kleuren, designs en afmetingen te koop bij Praxis. Zo kun je altijd een thermostaat vinden die precies past in je interieur. Naast CV thermostaten beschikken we ook over warmteregelaars voor je radiator, verwarmingspanelen en vloerverwarming. Bekijk het gehele thermostaat assortiment online.