Filteren

73 producten

Sencys design torenkachel
Sencys design torenkachel
Ventilatorkachels
Eurom warmtekanon HKG10 10kW
Eurom warmtekanon HKG10 10kW
Warmtekanonnen

Bijverwarming: nooit meer koude plekken in huis

Een lekker warm en knus huis: dat willen we toch allemaal? Zoek je een manier om je huis snel en effectief te verwarmen? Met het uitgebreide bijverwarming assortiment van de Praxis creëer je binnen een handomdraai overal in huis een aangename temperatuur. Wil jij weten welke bijverwarming het beste past in jouw woning? Praxis zet alle soorten bijverwarming op een rij, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken!

Van mobiele bijverwarming tot verwarmingspanelen

In de winter kan de temperatuur zakken tot rond het nulpunt. In plaats van de thermostaat van de centrale verwarming een standje hoger te draaien, kun je gebruik maken van bijverwarming. Verjaag de koude plekken in huis door mobiele bijverwarming, zoals olieradiatoren, houtkachels, sfeerhaarden en elektrische kachels neer te zetten. Deze bijverwarming op wieltjes is gemakkelijk te verrijden, waardoor ze overal in huis zijn te gebruiken. Nadeel is dat deze mobiele verwarming wel ruimte in beslag neemt. Heb je een kleine badkamer of keuken? Kies dan voor ruimtebesparende verwarmingspanelen. Deze platte designplaten kunnen gemakkelijk aan de wand gemonteerd worden en zijn een alternatief voor radiatoren. Wil je naast een warme kamer ook een warm bed? Met onze elektrische dekens lig je nooit meer te klappertanden in bed! Maar ook in de zomer biedt bijverwarming uitkomst. Sommige bijverwarming is uitgerust met een ventilatiestand, zodat ze ook een frisse bries kunnen produceren.

Bijverwarming voor binnen en buiten

Bij Praxis hebben we bijverwarming voor binnenshuis en buitenhuis. Zoals onze petroleumkachels en warmtekanonnen die met een vermogen van 3 tot 20 KW perfect zijn voor garages, bouwplaatsen en schuren. Deze krachtpatsers krijgen zelfs de koudste werkplaats weer warm! Bezit jij naast een garage ook een overdekt terras of veranda en wil je in het najaar lekker buiten zitten? Met onze terrasheaters kun je het hele jaar door genieten van het buiten leven! Voor meer buiten bijverwarming kijk je in ons tuinverwarming assortiment.