Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 2
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 3
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 4
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 5
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 6
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 7
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 8
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 9
Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit 10
Exclusief online

Zoef Robot Geavanceerde robotstofzuiger "Willem" met afzuigunit

 • Automatische vuilafvoer en dweilsysteem
 • Laser navigatie
 • Laadt automatisch op na iedere schoonmaakbeurt
 • Voor harde vloeren, Laminaat, PVC, vloerbedekking, tapijt

Toon specificaties

425,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

StofzuigersZoef Robot producten

Productomschrijving

De meest geavanceerde robotstofzuiger voor thuis.

Vanaf heden is onze zakelijke high-end robotstofzuiger 'Willem' ook beschikbaar voor jou als consument! Ook wel dé concurrent van de iRobot Roomba S9+. Dankzij de automatische vuilafvoer leegt de robot zich automatisch na elke schoonmaakbeurt en dankzij de slimme laser en app kan je de robot navigeren als nooit tevoren! Zo heb je tot 60 dagen lang geen omkijken naar de robot en blijven jouw handen én huis schoon.

Automatische vuilafvoer unit

De robotstofzuiger wordt standaard geleverd met een automatisch leegsysteem én dweilsysteem, waarover later meer. Zo leegt Willem zich automatisch na elke schoonmaakbeurt en wordt het stof en vuil opgevangen in de stofzak van de vuilafvoer unit, die tevens dienst doet als oplaadstation. De afgesloten stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op. Zo heb je tot 60 dagen geen omkijken naar de robot. De stofzak vervangen doe je gemakkelijk dankzij het easy-pull systeem die de stofzak direct afsluit bij verwijdering. Een nieuwe stofzak installeren is kinderlijk eenvoudig.  

Laser en slimme navigatie

De Lidar® sensor is een revolutionaire ontwikkeling in de robotmarkt. Dankzij deze laser maakt Willem een kaart van het gebied wanneer er een nieuwe schoonmaakbeurt wordt gestart. Nadat dezelfde ruimte is schoongemaakt, maakt de robot een kaart van het gereinigde gebied, inclusief obstakels. Zo krijg je een plattegrond van jouw huis en kan je deze naar wens aanpassen in de Zoef Robot Smart App. Dit maakt het mogelijk om kamers naar wens samen te voegen, te splitsen en te labelen. Daarna kun je zelfs een planning instellen zodat de robot bepaalde kamers op bepaalde dagen op bepaalde tijden schoonmaakt, of een hele verdieping van je huis op de door jouw uitgekozen dagen. Tevens kan je tot op de paar centimeter nauwkeurig verboden gebieden instellen en virtuele muren instellen om bepaalde ruimtes of gedeeltes te vermijden. Zo kan je de robot aan het werk zetten én tevens real-time volgen in de app. Zo weet je precies waar jouw Willem zich bevind en welke route hij afgelegd heeft terwijl jij de boodschappen doet of aan het werk bent.

Dweilsysteem

Willem komt standaard met een gratis dweilsysteem. Deze plaats je eenvoudig door hem te verwisselen met de standaard stofbak. Het dweilsysteem vul je met warm water en een scheutje allesreiniger of schoonmaakazijn. De robot detecteert automatisch het dweilsysteem en zal bij start tegelijkertijd stofzuigen én dweilen. Heb je in huis ook vloerkleden of deurmatten? Via de app met slimme navigatie, kan je eenvoudig gebieden aangeven waar de robot niet mag stofzuigen of dweilen. Tot op enkele centimeters nauwkeurig!

Grondige schoonmaak, zelfs de hoekjes

Dankzij de twee zijborstels en geavanceerde sensoren slaat Willem geen centimeter over. Hij vind zijn weg strak langs de plinten en benaderd 45 graden hoeken tot de laatste 1,5 tot 2cm nauwkeurig. Willem is in te stellen in verschillende zuigstanden, van ultra stil tot maximaal. Met een maximale zuigkracht van 4500PA is Willem de sterkste robotstofzuiger in de markt. Daarnaast kun je onderscheid maken tussen ruimtes mét en zonder tapijt. Via de slimme navigatie kan je verschillende zuigkrachten toewijzen aan bepaalde gedeelten, bijvoorbeeld waar tapijt ligt waar mogelijk een hogere zuigkracht benodigd is. Willem is geschikt voor tapijt tot zo'n 1,5 centimeter. Is jouw tapijt hoger dan dat? Dan adviseren wij om het tapijt als 'verboden gebied' te markeren in de app.  

Kinderlijk eenvoudig

Wil je Willem liever niet bedienen met de Zoef Robot Smart App? Omdat gebruiksgemak voor alle doelgroepen bij ons een grote prioriteit is, is robotstofzuiger Willem ook te bedienen dankzij de meegeleverde afstandsbediening, of met één druk op de knop op het apparaat zelf. De robot zal starten met de complete ruimte schoonmaken en automatisch terugkeren op het oplaadstation. Tevens is hij via de afstandsbediening ook in te stellen op de door jou gewenste tijd. 

Wat zit er in de doos:

1 Zoef Robot 'Willem' robotstofzuiger
1 Oplaadstation met automatische vuilafvoer
1 Gratis dweilsysteem
1 Extra HEPA filter
1 Zoef Robot onderhoudsgereedschap
1 Handleiding
1 Afstandsbediening
2 Dweildoeken
2 Extra zijborstels
3 Stofzakken voor het oplaadstation (2,8L)

 

 

 

EAN:
 • 8720254804088

Specificaties

 • Algemeen
  Type stofzuiger
  Robot
 • Technische kenmerken
  Indicatie stofzak/-filter vol
  Hoogte
  10 cm
  Nat/droog
  Combinatie
  Breedte
  32 cm
  Met HEPA-filter
  Diepte
  33 cm
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten