Filteren

24 producten

  Sencys opbergrek Jumbo 200kg 176X90X40
  Sencys opbergrek Jumbo 200kg 176X90X40
  23% korting
  Opbergrekken
  Sencys opbergrek Jumbo XL gegalvaniseerd staal 176X120X40
  Sencys opbergrek Jumbo XL gegalvaniseerd staal 176X120X40
  26% korting
  Opbergrekken

  Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

  Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
  Sencys opbergrek hout
  Sencys opbergrek hout
  Opbergrekken
  Baseline opbergrek hout
  Baseline opbergrek hout
  Opbergrekken
  Baseline rek XL PVC zwart 30 x 60 x 135cm
  Baseline rek XL PVC zwart 30 x 60 x 135cm
  Opbergrekken
  V-Part krattenrek
  V-Part krattenrek
  Opbergrekken

   Opbergrekken en stellingkasten voor een opgeruimd huis

   Waar wil jij graag minder troep? Wil je een opgeruimde garage of tuinhuis? Een nette bijkeuken? Geen slingerende spullen meer op zolder? En alles netjes op de planken in de berging? Het is in een handomdraai geregeld met een opbergrek of een stellingkast. En bij Praxis kun je ook nog eens online precies de opbergrekken kiezen, die jij het allermooiste vindt. We hebben heel veel keuze. Al onze opbergrekken en stellingkasten vind je overzichtelijk bij elkaar op onze website. Wil je graag een stevig metalen opbergrek? Of liever een houten stellingkast? Wil je een kast met lange, brede legborden, helemaal tot aan het plafond in je berging? Een opbergrek met vierkante leggers, voor precies in de hoek achter de deur? Of lage rekken voor tegen de schotten op zolder?

   Jouw opbergrekken en stelligkasten online kopen bij Praxis

   Bekijk maar eens welke opbergrekken wij voor je hebben staan. Ze staan allemaal op onze website. Zo kun je in alle rust kijken en vergelijken welke stellingkast of welk opbergrek het beste bij jou op zolder of in de bijkeuken past. Zie je precies de opbergrekken waar je naar op zoek bent? Dan kun je deze gelijk online kopen bij Praxis. We bezorgen je kasten netjes bij je thuis, zodat je niet hoeft te sjouwen met een zwaar en onhandig pakket. Je kan ook meteen handige manden en boxen bestellen voor in het rek.

   Stellingkasten en opbergrekken even in het echt vergelijken

   Twijfel je tussen verschillende stellingkasten of andere kasten? Weet je niet zo goed of je de legborden mooi vind van bepaalde opbergrekken? Of wil je gewoon de stellingkast, die je op het oog hebt even in het echt zien voordat je deze koopt? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar staan we voor je klaar om je advies te geven en al je vragen over opbergrekken en stellingkasten te beantwoorden.


   Opbergrek aanbieding

   Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe opbergrek kopen. We houden je hier op de hoogte van onze opbergrek aanbiedingen en speciale acties! Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus snel onze opbergrek aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.