1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Opbergen
 4. Terug naar Haken & houders

Haken & houders

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Bevestiging/aanbreng methode

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Draagcapaciteit (kg)

  Kortingsacties

  Ruimte binnen

  Serie
  i

  Hoogte (cm)

  Toepassing

  Type handdoekhouder

  Kant & klaar
  i

  Type materiaal

  Type opbergmeubel

  Dikte (cm)

  Accessoires bijgeleverd

117 producten
Sorteren op:

Duraline J-haak buis enkel grijs 13x8cm

Duraline J-haak buis enkel grijs 13x8cm

Haken & houders

Vaste lage prijs

2,

49
Duraline Track haak voor fiets mat zilver

Alleen online

24%

korting

Duraline Track haak voor fiets mat zilver

Haken & houders

14,

49

10,

87
Om een opgeruimd huis te krijgen, zijn haken en houders van de Praxis een fijn hulpmiddel. Door voorwerpen op te hangen, staan ze niet langer in de weg en kan je er zo bij wanneer dat nodig is. Voor bijna alles bestaat er wel een bijpassende haak of houder en die kan je allemaal bij de Praxis vinden. Gewoon om een ruimte mooier te maken en om er tegelijk van alles aan op te hangen, zou je een cats rekje of een rode tiger heart haak kunnen kopen bij de Praxis. Wil je liever meer dingen tegelijk ophangen? Dan ga je voor de Duraline storage houder stang en al je flessen met wijn kan je gemakkelijk opbergen door gebruik van een flessenschap te maken.

Opruimen door alles op te hangen met haken en houders van de Praxis

Een schuur komt snel vol te staan, waardoor je moeilijker overal bij kan. Dit is heel jammer, want vaak kan je wel veel ophangen en zo heb je er ineens een heleboel ruimte bij. Fietsen nemen namelijk best veel ruimte in, maar niet als je ze aan een mooie duraline storage fietshaak van de Praxis hangt. Hieraan hangt je fiets stevig en veilig en zo hou je ruimte over voor andere zaken. Een makkelijke, universele haak is de duraline haak van aluminium, hier kan je allerlei voorwerpen aan ophangen. Je bezem en allerlei andere tuingereedschap hang je op aan de duraline storage bezemhouder. Om je jas op te hangen kan je een dubbele jashaak of een dubbele tiger pinky haak gebruiken. Gereedschap en andere materialen kunnen je eenvoudig opbergen in een opbergrek. De kleinere spullen verpak je samen in een handige opbergbox.

Het gemak van haken en houders kopen bij Praxis

Alle haken en houders van de Praxis zijn makkelijk in elkaar te monteren en ze worden geleverd waar en wanneer je wilt. Bij Praxis kan je ze voor de beste prijzen vinden en dat terwijl de kwaliteit altijd van een hoog soort is. Om het je helemaal makkelijk te maken, kan je bij Praxis ook een compleet Duraline storage hakenset kopen. Met negentien verschillende haken in deze set heb je voor alles wel een bijpassende haak en zo ben je in een keer klaar. Een wandplank is ook een ideale manier om je spullen netjes op neer te zetten. De Duraline storage rail is heel handig om een plank mee vast te maken aan een muur. Zelfs wanneer je alleen een montageset nodig hebt, ben je aan het juiste adres bij de Praxis.