Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Geluidsdrukniveau
 • Geschikt voor grootte ruimte
 • Met Wi-Fi
 • Met afstandsbediening
 • Met ingebouwde timer
 • Met verwarmingsfunctie
 • Kortingsacties
8 producten

Qlima split airconditioner SC 5325 wit 85m³
8% korting
Qlima split airconditioner SC 5325 wit 85m³
Split airco's
Qlima split airconditioner SC 5348 wit 145m³
6% korting
Qlima split airconditioner SC 5348 wit 145m³
Split airco's
Qlima split airconditioner SC 5332 wit 100m³
8% korting
Qlima split airconditioner SC 5332 wit 100m³
Split airco's

  Split airco kopen bij Praxis

  Ben je op zoek naar een vaste airco die je niet hoeft te verplaatsen? Dan kun je ervoor kiezen om een vaste airco, ook wel een split (unit) airco te kopen. Een split airco installeer je aan het plafond of aan de muur. Je kunt de airconditioner dan eenvoudig bedienen met één druk op de knop met de bijgeleverde afstandsbediening. Bij Praxis hebben we een ruim assortiment aan split airco’s van merken, zoals Eurom, Qlima en Tectro. Alle merken hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, dus het kan eigenlijk niet misgaan. Wist je dat veel airconditioners ook een verwarmingsfunctie hebben? Altijd fijn wanneer je de ruimte snel zou willen verwarmen. 

  Hoe werkt een split airco?

  Zoals we net al zeiden, installeer je een split unit airco of vaste airco aan het plafond of aan de muur. Dit is nog niet alles, want een split airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Tussen de binnen- en buitenunits wordt koelvloeistof via de leidingen rondgepompt. De koelvloeistof onttrekt de warmte uit de binnenruimte via de binnenunit en voert dit weer af via de buitenunit. 

  Het voordeel aan een split unit airco is dat het een stuk stiller is dan een mobiele airco. Wat ook erg stil en verkoelend is, is een luchtkoeler. Je leest in ons artikel over luchtkoelers wat precies het verschil is tussen een luchtkoeler en airco. Lees ook eens ons artikel over mobiele airco's zonder slang. Weet je nog niet zeker of je een airco wilt? Bekijk dan ook de rest van ons assortiment aan luchtbehandeling. Hier vind je producten, zoals vloer ventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren, torenventilatoren en plafondventilatoren

  Een split airco voor in de caravan

  Als je naar het zonnige zuiden vertrekt met de caravan is er niets zo vervelend dan niet kunnen slapen door de hitte. Misschien ben je al met een ventilator aan de slag gegaan? Maar wist je al dat er ook split airco’s voor in de caravan zijn? Je kunt de buitenunit gemakkelijk aan de buitenkant van je caravan hangen en een mooi plekje voor de binnenunit zoeken. Zo is je caravan binnen no-time een soort IJsland!

  Split airco aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

  We snappen dat je niet te veel wilt betalen voor een split unit airco. Gelukkig hebben we bij Praxis vaak genoeg split airco aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je niet aan kwaliteit inlevert, maar wel een mooie prijs betaalt. Houd deze pagina in de gaten om de nieuwste split unit airco aanbiedingen te zien!