Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Hoogte
  • Kleur
  • Kleurfamilie

Airco kopen bij Praxis

Zomerweer is natuurlijk fijn, maar bij hogere temperaturen heb je af en toe verkoeling nodig. Een ventilator of airco kopen is hiervoor de beste oplossing. Bij Praxis hebben we veel verschillende airconditioners, zodat er altijd één past bij jouw situatie! Er is genoeg keuze bij Praxis, maar heb je liever eerst wat extra tips tegen zomerhitte in je huis? Lees dan deze blog voor meer informatie!

Mobiele airco

Wat dacht je van een mobiele airco? Een mobiel airconditioner is voorzien van wielen waardoor je de airco gemakkelijk kan verplaatsen, zodat je verkoeling hebt waar je maar wilt. Een mobiele airco is ideaal wanneer je op zoek bent naar een airco in de slaapkamer. In Nederland is het helaas niet het gehele jaar door warm. Daarom is het juist fijn dat je de airco weer kan opbergen na een warme zomer. Zo zit je niet het hele jaar door tegen een airco in je slaapkamer aan te kijken.

Split unit airco

Wil je liever een airconditioner op een vaste plaats? Je kunt dan kiezen voor een vaste airco of een split unit airco. Een split unit airco installeer je aan het plafond of aan de muur. Je kan de airconditioner dan eenvoudig bedienen met één druk op de knop met de bijgeleverde afstandsbediening. Wist je dat veel airconditioners ook een verwarmingsfunctie hebben? Altijd fijn wanneer je de ruimte snel zou willen verwarmen.

Advies over een airco kopen en monteren

Airconditioners kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Misschien wil je voordat je een airco gaat kopen, eerst een paar verschillende airco’s zien. Weet je niet zo goed welke airco geschikt is voor jouw huis? Of heb je vragen over de montage van een vaste airconditioner? Kom dan eens langs in één van onze Praxis vestigingen of lees ons advies airco installeren. Wij helpen je graag de juiste airco te vinden en beantwoorden al je vragen!

Online je airco kopen

Op onze website hebben we alle airconditioners voor je op een rijtje staan. Zo kun je ze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wil je een split unit airco kopen? Kom dan naar een van onze winkels. Voor een mobiele airco kun je op onze website direct je mobiele airco kopen en deze bezorgen we netjes bij je thuis. Zo hoef je met het warme weer niet te sjouwen met je nieuwe mobiele airco! 

Op zoek naar een airco aanbieding?

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe airco kopen. We houden je hier op de hoogte van onze airco aanbiedingen en speciale acties! Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus snel onze airconditioner aanbiedingen en pak je voordeel! Op onze actiepagina vind je ook andere aanbiedingen.