Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Kamerplanten

Kamerplant kopen bij Praxis

Met de kamerplanten van Praxis breng je elke ruimte tot leven. Fleur een wat saaie hoek op met een mooie, stevige groene kamerplant in een mooie plantenpot. Heeft je kantoor wat meer kleur nodig? Met een kamerplant of bloemstuk werk je er met veel meer plezier. Een kamerplant draagt bij aan de gemoedelijke sfeer in je woning. Bij Praxis koop je diverse soorten mooie groene kamerplanten. Of je nu een strak interieur hebt of een klassieke uitstraling nastreeft, bij Praxis vind je een passende plant voor een leuke prijs.

Wat kamerplanten voor je kunnen doen

Planten zorgen niet alleen voor gezelligheid in huis. Ze hebben ook kwaliteiten die ten goede komen aan de gezondheid. Onze ficus soorten hebben bijvoorbeeld een lucht zuiverende werking. Ze zijn daarom ook de perfecte plant voor openbare ruimtes. Deze planten bevorderen daarnaast de luchtvochtigheid. De ficus houdt van een vochtige (niet natte) bodem. Het water dat ze door de wortels opneemt, verdampt door de bladeren. Dit vocht wordt aan de lucht afgegeven en zo verhoogt deze plant de luchtvochtigheid. Planten transformeren koolstofdioxide in zuurstof. Ze bevorderen het zuurstofgehalte in de kamer en helpen hiermee bij de concentratie. De geur van een plant kan een rustgevende werking geven. Mooie planten dragen bij aan een goed humeur.

Verzorging kamerplanten van Praxis

Let bij de aankoop van een plant ook op de aanwijzingen voor de verzorging. Je wilt natuurlijk lang plezier hebben van je plant. Op onze website vind je bij elke plant een beschrijving over de juiste verzorging. Dit kan je helpen bij je keuze. Onze exotische kamperplanten, waaronder de kamerpalm Zamioculcas Zamiifolia, zijn bijvoorbeeld zeer sterk en vragen om weinig verzorging. De ficus is een sterke plant, maar houdt van een licht vochtige grond. Geef hem regelmatig een kleine hoeveelheid water, dan heb je jarenlang plezier van deze plant. Onze Drakenbloemboom is een zeer sterke plant die weinig zonlicht nodig heeft. Deze plant fleurt elke kamer op, ook daar waar minder daglicht binnenkomt. Praxis heeft regelmatig aanbiedingen. Kijk eens op onze website naar onze prachtige collectie kamerplanten of andere woondecoratie en profiteer van onze mooie aanbiedingen en hoge kortingen.