1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Deuren
 4. Terug naar Achterdeuren

Achterdeuren

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Breedte (cm)

  Draairichting

  Hoogte (cm)

  Kleurfamilie

101 producten
Sorteren op:

CanDo achterdeur ML 866 88x201,5cm

Op bestelling

CanDo achterdeur ML 866 88x201,5cm

Achterdeuren

479,

-

Een achterdeur kopen bij Praxis

Ben je op zoek naar één of meerdere achterdeuren? Wil je een achterdeur die goed past bij je huis, maar ook in de sfeer van je tuin is? Of ben je op zoek naar een deur met een grote ruit voor extra lichtinval? Dan ben je hier aan het goede adres. Praxis heeft achterdeuren in vele verschillende stijlen. Van kant en klare deuren tot buitendeuren die je helemaal in je eigen stijl kunt afmaken. Geen idee welke deur bij je past? Bekijk ons productadvies voor deuren voor advies en tips.

Bestel een achterdeur op maat

Het kan best lastig zijn om een achterdeur te kiezen. Natuurlijk moet je de deur mooi vinden, maar er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten. Een goed voorbeeld hiervan is de maat van de deur die je nodig hebt. Niet alle deuren zijn namelijk dezelfde maat. Ook wil je, voordat je uit de achterdeuren kiest, weten of de deur stomp of een opdekdeur is. Bij opdekdeuren moet je ook bepalen welke kant je deur op draait. Zo zijn er linksdraaiende en rechtsdraaiende deuren. De kant die je deur opdraait ligt aan de kant waar de scharnieren gemonteerd zijn. Met de deurenconfigurator op onze website helpen we je stap voor stap om de juiste deur voor jouw kozijn kiezen. Je kunt hem direct online kopen.

Advies bij het kiezen van achterdeuren

Vind je het lastig om bijvoorbeeld te bepalen of een achterdeur van glas bij jouw huis past? Of heb je advies nodig bij het monteren van de nieuwe buitendeur? Kom even langs in een van onze winkels met een groot achterdeuren assortiment. Daar kun je alle exemplaren in het echt bekijken. Onze medewerkers kunnen je de verschillen laten zien en je natuurlijk goede adviezen geven over het plaatsen van buitendeuren, maar ook binnendeuren. We helpen je graag!