[missing "nl.js.views.categories.filters.filters" translation]

72 [missing "nl.js.views.categories.products.multiple" translation]

Antislipmatten kopen bij Praxis

Naast dat het leuk is om je badkamer aan te kleden en te versieren met mooie, gekleurde antislipmatten, hebben ze ook nog eens een belangrijke functie. Ze beschermen je namelijk tegen uitglijden. Bij de Praxis kan je veel verschillende soorten antislipmatten vinden, die allemaal mooi en ook nog nuttig zijn. Wat voor maat jouw badkamer ook heeft en voor welk doel je ook gaat, een geschikte antislipmat zal je bij de Praxis zeker vinden. Laat de kleuren bij elkaar passen en richt heel je badkamer erop in. Zo wordt je badkamer niet alleen veiliger en praktischer, maar het wordt zelfs een mooi geheel!

Verschillende soorten antislipmatten

Allereerst is het belangrijk om de maat van je badkamer op te nemen. Antislipmatten kan je bij de Praxis namelijk in heel veel verschillende maten vinden en het is leuk als ze perfect passen. Wil je niet uitglijden in je douche, maar heeft deze een nogal klein formaat? De blauwe Asterie decoratie antislipmatjes van Spirelle in de vorm van sterren worden geleverd per vijf stuks, waardoor ze in allerlei manieren neer te leggen zijn. Heel erg geschikt voor een kleine badkamer en ze zijn ook nog eens bij de Praxis te koop voor een kleine prijs. Ze zijn tevens verkrijgbaar in andere kleuren en je kan ook kiezen voor een andere vorm, zoals bijvoorbeeld pinguïns in het zwart en wit. Voor een andere look kun je kiezen voor een antislipmat van Aquavive in het blauw. Het design is zo gemaakt, dat het lijkt alsof de mat is gemaakt van stenen. De mat is in het vierkant, maar deze is ook in een rechthoekige vorm verkrijgbaar bij de Praxis.

Combineren en verzorgen

Heb je een grote badkamer, met zelfs een bad erin? Dan kan je natuurlijk heel handig de antislipmatten, badmatten en toiletmatten van de Praxis combineren met elkaar. Combineer de badmat van Aquavive in het taupe met het Classic taupe badkussen voor een mooi geheel. Je kan deze ook in andere kleuren vinden bij de Praxis, zoals bijvoorbeeld in het blauw zijn ze ook erg mooi. Niet alleen de kleur is te kiezen, maar ook de vorm. Afhankelijk van jouw badkamer kan een rechthoekige vorm tevens heel mooi zijn. De badmatten van Aquavive zijn lekker zacht en aan de onderkant zit een sliplaag. Wanneer ze vies worden zijn ze te wassen, door ze in een sopje te leggen. De badkussens worden allemaal ook in verschillende kleuren geleverd.