Badwanden

Vergelijk producten (0)
 • AquaVive badwand Ibiza spatscherm

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  319.00
  224.25
 • AquaVive badwand Corsica spatscherm

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  209.00
  149.25
 • Aquazuro badwand Bali spatscherm

  Met Aquazuro haal je een expert in huis die elke badkamer omtovert tot een stijlvolle en luxe ruimte. De badwanden van Aquazuro hebben een modern en strak design. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met een glasdikte van minimaal 6mm en een garantie van vijf jaar, ben je met Aquazuro verzekerd van een product met een topkwaliteit.

  Vergelijk dit product
  369.00
  261.75