Makkelijk en snel je badkamer indelen doe je met de badkamerontwerper.
Sluiten
Laat een erkend vakman jouw tuinschermen plaatsen tegen een vaste prijs.
Sluiten

Badwanden

 • AquaVive badwand Java spatscherm

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een douchewand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De douchewanden van AquaVive zijn voorzien van mooie chroomkleurige knoppen en de schuifdeuren zijn gemakkelijk uit het profiel te klikken, wat handig is bij het schoonmaken. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • AquaVive badwand Ibiza spatscherm

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  319.00
 • Aquazuro badwand Bali spatscherm

  Met Aquazuro haal je een expert in huis die elke badkamer omtovert tot een stijlvolle en luxe ruimte. De badwanden van Aquazuro hebben een modern en strak design. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met een glasdikte van minimaal 6mm en een garantie van vijf jaar, ben je met Aquazuro verzekerd van een product met een topkwaliteit.

  Vergelijk dit product
  369.00
 • AquaVive badwand Corsica spatscherm

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  209.00

Badwand kopen bij Praxis

Badwanden om de rest van de badkamer droog te houden

Vind je het heerlijk om te badderen? Maar houd je ietsje minder van natte sokken als je langs je bad bent gelopen? Dan is een goede badwand de oplossing. Badwanden zorgen ervoor dat het water, blijft waar het hoort. Zelfs wanneer je ook een douche in het bad hebt. En badwanden zijn ook nog eens heel decoratief en stijlvol. Kijk maar eens op onze website. Bij Praxis vind je onze douche- en badwanden niet alleen in onze winkels, maar ook gewoon online op onze website.

Badwanden bekijken, vergelijken en online kopen bij Praxis

Wanneer je in alle rust onze badwanden wilt bekijken en vergelijken, dan kun je het beste naar onze website gaan. Daar vind je alle douche- en badwanden bij elkaar. Zo kun je nog gemakkelijker de badwanden vergelijken. Twijfel je over welke badwand het beste past bij jouw bad of de rest van je badkamermeubels? Dan loop je toch even met je laptop of tablet naar de badkamer en vergelijk je daar de badwand met je eigen bad? En je kunt jouw badwand ook nog eens online kopen. Wij bezorgen alles wat je online koopt natuurlijk netjes bij je thuis.

Online bestellen of badwanden in het echt bekijken?

Met je online bestelling heb je jouw badwand lekker snel in huis en je hoeft er zelf niet mee te sjouwen. Maar als je twijfelt of gewoon alle badwanden een keertje in het echt wilt zien, kun je toch het beste even naar een van onze winkels komen. Check wel even of de winkel van je keuze ook echt alle badwanden voor je heeft staan! En natuurlijk kunnen wij jouw badwand ook nog gewoon bij jou thuis bezorgen wanneer je deze in de winkel aanschaft.