Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Worx elektrisch gereedschap voor elke klus

 

Worx is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsapparatuur ter wereld​​​​​​​.

De verschillende soorten machines van Worx

Boormachines

Of het nu gaat om kleine klussen of grote projecten, met de boormachines van Worx kun je alle klussen aan. Boren in hout, metaal en zelfs beton is geen probleem voor onze boormachines.

Multitools

Of je nu moet schuren, zagen of slijpen: met de krachtige multitools van Worx heb je de degelijkheid en flexibiliteit om diverse klussen tot een goed einde te brengen. Kortom; de must-have power tool voor iedere doe-het-zelver!

Schuurmachines

Of een oppervlak nou grof of glad geschuurd moet hebben, met de schuurmachines van Worx wordt zo egaal en glad als jij graag wilt.

Slijpmachines

Of je nu moet slijpen of afbramen, slijpen wordt een fluitje van een cent met krachtige slijpmachines van Worx. Metaal, steen of hout? De krachtige slijpmachines van Worx slijpen overal doorheen.

Zaagmachines

Of je nu grof of nauwkeurig moet zagen, met de zaagmachines van Worx kun je elke eenvoudig en veilig tot een goed einde brengen. Zaag alles nauwkeurig en snel op maat met de zaagmachines van Worx.

Tuingereedschap

Worx power tools voor in de tuin zijn uitstekende hulpmiddelen om je tuin prachtig te maken of te houden. Zeker de revolutionaire robotmaaier is een handige en praktische hulp bij het bijhouden van je je tuin. Naast dit topapparaat voor het onderhouden van het gras heeft Worx ook bladblazers en heggenscharen van de hoogste kwaliteit. Bekijk het hele assortiment van Worx tuingereedschap.Worx logo

WORX is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in gereedschap voor in en om het huis en de tuin. De producten van Worx beslaan boormachines, multitools, schuurmachines, slijpmachines, zaagmachines en tuingereedschap.