Radiatorbekleding Sentimo

Welke radiatorombouw past het beste in jouw huis en waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een radiatorombouw? Wij helpen je graag op weg!

Radiatorbekleding voor jouw huis

Radiatorbekleding van Sentimo is een metalen bekleding die je eenvoudig over je eigen radiator plaatst. Je kunt de bekleding makkelijk en snel monteren en het wordt bevestigd met magneten. De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst 9 moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Bekijk ook de digitale folder met alle informatie.

Online bestelformulier
 
 

Online bestelhulp

Met de online bestelhulp kun je zelf eenvoudig de maten van de radiatorbekleding berekenen en kies je zelf de kleur die past bij jouw kamer.

1. Vul het bestelformulier in
2. Ga naar jouw dichtsbijzijnde Praxiswinkel en lever het bestelformulier in
3. Haal na 3 weken jouw radiatorbekleding op

Meten
Voordat je gaat bestellen is het belangrijk om op een juiste manier je radiator op te meten. Volg hiervoor de stappen van de inmeetinstructie.

Voordelen van Sentimo radiatorbekleding

  • Optimale warmtegeleiding
  • Levertijd is 3 weken
  • Verkrijgbaar in 9 kleuren
  • Gemaakt van kras- en stootvast metaal
  • Eenvoudig doe-het-zelf pakket

  • Sentimo Safety


    Extra veiligheid met de Sentimo Safety! Het is namelijk niet meer mogelijk om je vingers te branden aan de hete radiator. De Sentimo Safety is namelijk aan de binnenkant voorzien van een isolatielaag, waardoor de temperatuur sterk gereduceerd wordt. De ruimte blijft nog wel warm doordat de zijkanten open zijn. De Sentimo Safety is zeer geschikt voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO’s, Basisonderwijs maar ook voor consultatiebureaus, wachtkamers, zorginstellingen en ziekenhuizen.