Ben je een echte romanticus? Hou je meer van less is more? Of ga je liever voor een robuuste industriële uitstraling? Wat jouw smaak ook is er is voor iedere stijl wel een passende vloer. Welke vloer het beste matcht met jouw persoonlijke stijl, lees je in deze blog.

Romantisch

Een romantische woonstijl kenmerkt zich door warme tinten en materialen. Een laminaatvloer met een eiken design of een mooi Vinyl vloer met een houten look past hier perfect bij.

Romantisch
Industrieel

Industrieel

Oude fabriekslampen, meubels met een stalen frame, leer en rauwe materialen. Typische kenmerken voor een industrieel interieur. Maar wat voor vloer past hier nu het beste bij? Met een betonvloer of robuuste houten vloer creëer je een perfecte match. Nu is een betonvloer vrij kostbaar en bewerkelijk maar er zijn hele mooie alternatieven. Zo zijn er schitterende pvc vloeren met een betonlook. 

Minimalistisch

Hou je van strak, glad en niet teveel tierelantijnen? Dan past de minimalistische stijl het beste bij je. Maar wat voor een vloer hoort daar nu bij… Een laminaatvloer met een lichte strakke kleurtoon past daar heel goed bij, maar ook de betonvloer zet de puntjes op de i.

Minimalistisch
Landelijk

Landelijk

Een interieur waar het buitenleven centraal staat en waar je veel natuurlijke materialen in ziet terugkomen. Een mooie houten vloer, donkere pvc vloer of een warme laminaat vloer is hiervoor een goede basis.

Industrieel
Retro

Retro

Is kleur echt helemaal jouw ding of meubels uit de jaren '50 en '60, dan valt een retro interieur zeker bij jou in de smaak. Om een passende vloer bij jou retro interieur te vinden sta je voor twee keuzes: een rustige basis of net als de rest lekker kleurrijk. It’s up to you!