Is er een kleine op komst en wil je graag zelf meubels maken voor de babykamer? Dat kan! Laat je inspireren en ga aan de slag. Het hoeft helemaal niet duur te zijn en wat is er nou leuker dan dat jouw kleintje straks een kamer heeft die helemaal gemaakt is door mama en papa!

Gym voor de baby

Het is ook goed voor de baby om te leren en te bewegen. Met deze zelfgemaakte babygym kunt je baby zich goed vermaken! Een babygym is erg leerzaam, want je baby ziet allerlei vormen en bewegingen waardoor alle zintuigen goed geprikkeld worden. Zelf maken? Ga naar het maakrecept babygym maken.

Kinderkast voor baby en kind

Bij een kinderkast denk je al snel aan een grote kast voor alle kleertjes, maar je kunt ook kiezen voor een extra kast speciaal voor de kleintjes. Het is niet alleen functioneel, maar meteen een super leuke eyecatcher in de kamer. Misschien is dit voor de wat oudere kleintjes, maar dan ben je maar alvast geïnspireerd.

http://wronek.pl
housebeautiful.com

Commode voor alle spullen

Ook een belangrijk meubel in de babykamer is de commode. Het is hierbij handig dat je alles bij de hand hebt, dus hoe meer vakken en mandjes hoe beter! Bekijk in het maakrecept hoe je deze commode eenvoudig zelf kunt maken.

Hanglamp met knuffel

Op zoek naar een lamp? Ook deze kun je zelf maken. En het is nog een goedkoop idee ook! Met een lampion en wat andere materialen heb je binnen no-time een hanglamp voor in de babykamer. Bekijk snel het maakrecept en ga aan de slag.

Hobbelpaard

Als je de belangrijkste meubels in huis hebt, dan is het leuk om de kamer aan te kleden met decoratie. Naast accessoires kun je ook alvast een leuk speelitem neerzetten. Maak je eigen hobbelpaard en geef het een leuk kleurtje wat past bij de kamer. Het hobbelpaard kun je natuurlijk ook in de woonkamer zetten. Bekijk het stappenplan.

Luchtzuiverend behang

Goed behang is belangrijk in een babykamer. Zo een klein wondertje verdient het beste van het beste. Kies daarom voor luchtzuiverend behang voor de gezondheid. Bekijk hoe je luchtzuiverend behang kunt aanbrengen op de muur.


Heb jij nog leuke tips en ideeën voor de babykamer? Laat het ons weten in een reactie!