Een opgeruimde tuin zorgt voor een opgeruimd hoofd. En een goed humeur. Want zeg nou zelf: van een keurig nette tuin word je toch het hele jaar vrolijk?! Maar misschien heb je te weinig bergruimte. Of je hebt geen praktische plek voor je tuinspullen. Lees dan snel verder, want hier laten we je heel veel handige opbergers voor buiten zien!

Toffe tuinkasten

Als je behoefte hebt aan extra bergruimte, dan is een tuinkast altijd een goed idee. Want daar kun je heel veel in kwijt. Tuingereedschap natuurlijk, maar ook al het speelgoed van de kinderen. Vind je het leuk om zelf een kleur uit te kiezen? Dan word je heel blij van een tuinkast van onbehandeld hout. Die schilder of beits je namelijk in een kleur die jij het allermooist vindt. Of misschien vind je een van deze al behandelde houten tuinkasten te gek, dat kan natuurlijk ook. En als je er kostbaar gereedschap in bewaart, kies je natuurlijk voor een tuinkast met slot. Want dan zijn al je spullen netjes én veilig opgeborgen.

Oost, west: een tuinhuis is het best!

Zoek je bergruimte in je tuin waar je lekker veel in kwijt kunt? Dan is een van deze tuinhuizen echt wat voor jou! In een tuinhuis kan je namelijk heel veel opbergen – je schoonmaakspullen en bezems bijvoorbeeld. Heb je meer bergruimte nodig? Kies dan voor een extra groot tuinhuis of een gezellige houten blokhut, want je grasmaaier en fietsen kunnen daar nog heel makkelijk bij! 

Wist je al dat je van een tuinhuis ook een fijne werkplek kunt maken? Tuinhuis 412 GR1 van Weka is daar perfect voor!

Deze opbergers zijn klein, maar ook heel fijn

We hebben je net alle grote opbergers laten zien. Maar als je een kleine tuin of een balkon hebt dan heb je natuurlijk wat kleiners nodig om je tuinkussens, bloempotten en plantenbakken in op te ruimen. Ga de hoogte in met een stevig opbergrek of zet een kunststof opbergbox neer. Vind je het leuk om zelf iets te maken? Met ons stappenplan waterdichte opbergbox maken zet je er zelf eentje in elkaar. En die is leuk hoor! Want met een kussen erop is het ook een gezellige extra zitplaats.

En over zitplaatsen gesproken: heb je onze tuinbanken al gezien?

Zit er iets voor je bij? Daar zijn we blij mee! Maar je kunt natuurlijk ook nog even op je gemak naar al onze tuinhuizen en tuinopslag kijken. Wil je liever meer advies? Kom dan gezellig langs bij een van onze winkels bij je in de buurt.