Steigerhout, we love it! Je kunt er zoveel moois mee maken, het is voordelig en onderhoudsvriendelijk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een tuinmeubel kant-en-klaar te kopen maar nog veel leuker is het om zelf aan de slag te gaan. In deze blog hebben we een top 5 samengesteld met de tofste steigerhouten tuinmeubelen om zelf te maken.

1. De loungebank

Een fijne loungebank kan eigenlijk niet aan je tuin ontbreken. Dit is dé plek om even helemaal te kunnen ontspannen en samen met je lief ’s avonds een glaasje rode wijn te drinken. In dit eenvoudige maakrecept met stappenplan lees je hoe je deze kunt maken. 

2. Het ligbed

Je tuin is pas echt compleet met een paar luxe ligbedden. Met een paar lekkere kussens kom je op een zomerse middag de tuin niet meer uit. Met behulp van dit stappenplan maak je het ligbed in no-time zelf. 

3. Bijzettafel

Lekker zo’n loungebank of ligbed maar daar hoort natuurlijk wel een bijzettafel bij. Zo kun je met gemak je glas drinken, zonnebrand en tijdschrift kwijt. Je klust het bijzettafeltje zo in elkaar met dit maakrecept.

4. Hoge bartafel

Lekker met vrienden in het weekend een drankje doen in de tuin? Dat doe je natuurlijk aan je eigen gemaakte bartafel. Met dit maakrecept kun je zien hoe je deze zelf maakt.

5. Barkrukken

Misschien heb je al een bartafel of ga je bovenstaande bartafel maken. Dan mogen deze barkrukken niet ontbreken. Je leest hier wat je daarvoor nodig hebt en hoe je ze maakt.

Welk meubel ga jij maken? Laat het ons weten!