1. Maak een apothekerskast in de badkamer

Stiekem staat de badkamer vol met spullen. Zeepjes, douchegels, scheerspullen, handdoeken… het houdt niet op. Fijn dus als je genoeg plek hebt om het netjes op te bergen. Niet alle badkamers zijn even groot, daarom moet je slim omgaan met de ruimte. Door bijvoorbeeld een apothekerskast te maken in de badkamer. Dat is een smalle, langwerpige kast die helemaal naar buiten kan worden getrokken. Met dit stappenplan maak je ‘m helemaal zelf. En heb je op slag meer opslagruimte.


2. Maak schuifdeuren voor een opbergruimte op zolder

Heb jij een zolder in huis? Vaak heb je dan te maken met schuine wanden. En laten die nou perfect zijn voor het creëren van extra opbergruimte! In dit stappenplan leer je hoe je schuifdeuren maakt om de loze ruimte goed te benutten. Met een klein budget, MDF platen en goed materiaal heb je deze extra bergruimte binnen 4 uur gemaakt. Ideaal voor koffers, fotoboeken en andere spullen in huis. 


3. Creëer je eigen heavy duty werkplek

Heb je meer werkplek nodig dan een stoel en een laptop? Bouw dan je eigen ‘heavy duty’ werkplek van onze Jumbo opbergrekken. In dit stappenplan zie je precies welke 5 stappen je moet doorlopen. Het fijne van deze constructie is dat je zelf bepaalt wat de indeling en de hoogte wordt. Monteer de rekken aan elkaar, bevestig het werkblad en werk ‘m af in je eigen stijl. Door de rekken zwart te spuiten bijvoorbeeld. Zo maak je zelf een werkplek die werkt voor jouw werk. Ideaal. 


4. Maak een waterdichte opbergbox

Sjouw jij telkens alle tuinkussens de bijkeuken of schuur in na een dagje zonnen? Dan is deze waterdichte opbergbox (ombouw) echt iets voor jou. Superhandig om je kussens in op te bergen én een verrijking van je tuin. Want deze stijlvolle opbergbox gebruik je meteen als extra zitplek. In drie uur tijd heb je de ombouw al zelf gemaakt. Hoe? Dat vind je hier. 

Met extra opbergruimte en een thuis voor al je spullen, creëer je rust in huis en weet je alles zo te vinden. En die extra ruimte creëer je gemakkelijk zelf. Lekker aan de slag dus!