• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Vivace JUTA Gevlochten rond vloerkleed Bruin/ Wit Ø120 cm

 • 100% Jute
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Onderhoud - Voor een optimale regelmatige reiniging draai je het tapijt een hele dag over, zodat het vuil op de vloer losraakt, vervolgens de vloer met een stofzuiger stofzuigen. Voor een grondiger seizoensgebonden reiniging adviseren wij een professionele reiniging.
 • Over Vivace - Het doel van Vivace voorstel ligt in het observeren van het heden om een hedendaags decor te interpreteren: een brede waaier van tapijten, variërend in stijl, kleur en technische kenmerken om de grootste keuzevrijheid te garanderen. Van intense, levendige kleuren tot neutrale, en van de meest traditionele ontwerpen die met moderne technieken zijn verrijkt, tot de meer moderne, abstracte of figuratieve ontwerpen. Voordurende ontwikkeling en verbetering om in te spelen op de steeds veranderende percepties en verwachtingen.

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

129,

-

103,

20
Productomschrijving
Vivace JUTA Gevlochten rond vloerkleed - Bruin/ Wit - Tapijt

Over Vivace
De doelstelling van Vivace ligt in het observeren van het heden om het hedendaagse decor te interpreteren: een breed scala aan tapijten, uit verschillende collecties en variërend in stijl, kleur en technische kenmerken om de grootste keuzevrijheid te garanderen. Van intense, levendige kleuren tot neutrale en monochrome, van de meest traditionele ontwerpen die met moderne technieken zijn verrijkt, tot de meer moderne, abstracte of figuratieve. Een gevarieerd gamma in termen van esthetiek en technische kenmerken, dat voortdurend wordt ontwikkeld en verbeterd om gemakkelijk in te spelen op de steeds veranderende percepties en verwachtingen. De diameter van dit tapijt is 120 cm.

Onderhoud - Voor een optimale regelmatige reiniging draai je het tapijt een hele dag over, zodat het vuil op de vloer losraakt, vervolgens de vloer met een stofzuiger stofzuigen. Bij eventuele vlekken en voor de hygiëne van het tapijt kun je het polypropyleen vlies met een met alcohol geïmpregneerde doek afvegen. Voor een grondiger seizoensgebonden reiniging adviseren wij een professionele reiniging.

EAN: 4057724038754

Specificaties
 • Algemeen

  Serie

  i

  JUTA

  Garantie

  1 jaar
 • Technische kenmerken

  Diepte

  120 cm

  Breedte

  120 cm

  Hoogte

  0.6 cm

  Materiaal

  Plant-/gras (vezel) NIET GEBRUIKEN

  Materiaaleigenschap

  Gerecycled, Natuurlijk

  Aantal stuks

  1

  Poolhoogte

  Laag

  Poolgewicht tapijt

  2000 g/m²

  Type materiaal

  Jute

  Type mat/vloerkleed

  Karpet
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit, Bruin

  Kleur

  Bruin;Wit

  Decor

  Cirkels

  Vorm

  Rond

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten