Decomode laminaat Medium Parijs

  • Krasbestendig
  • Lichtbestendig
  • Zonbestendig
  • Eenvoudige installatie

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Parijs van de Medium laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de vierzijdige V-groef wordt het landelijke karakter van het laminaat benadrukt. DecoMode Medium laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit rondom aan alle zijden, de slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 13,5 cm. De Medium laminaatlijn is verkrijgbaar in 3 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte optisch verlengd. Een meer landelijk karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107570997

Kleur
Bruin
Niveau van waterbestendigheid
Niet waterbestendig
Type materiaal
HDF
Type verbinding
Klikverbinding
Garantie
20 year
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Dikte lamel
8 mm
Met houtstructuur
Ja
Serie
Decomode Medium
Antislip
Nee
V-groef
4-zijdig
Lengte lamel excl. verbinding
1291 mm
Breedte lamel exclusief verbinding
135 mm
Decor
Parijs
Kleurfamilie
Bruin
Ruimte binnen
Woonkamer
Gebruiksklasse
AC4 Klasse 32 Normaal commercieel gebruik
Rendement per verpakking
1.394 m²
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires