Filteren

5 producten

  CanDo houten vloer eiken wit 189cm
  CanDo houten vloer eiken wit 189cm
  50.02 per ㎡
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 300cm
  CanDo houten vloer vuren 300cm
  14.08 per ㎡
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 270cm
  CanDo houten vloer vuren 270cm
  15.19 per ㎡
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 210cm
  CanDo houten vloer vuren 210cm
  13.36 per ㎡
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer eiken grijs 189cm
  CanDo houten vloer eiken grijs 189cm
  49.99 per ㎡
  Houten vloeren

   Een houten vloer kopen bij Praxis

   Een vloer geeft sfeer aan je huis. Daarom is het erg belangrijk om er één te kiezen die past bij jouw stijl. Een houten vloer is een klassieke topper als het gaat om vloeren. Van onbehandelde houten planken tot stoere grijs of wit geschilderde vloerdelen. En van een vuren houten vloer tot een eiken houten vloer. Door het grote assortiment kun je altijd een mooie houten vloer kopen bij Praxis. Met het juiste gereedschap om jouw vloer te leggen is het leggen van je nieuwe houten vloer ook helemaal niet ingewikkeld meer! Uiteraard heb je ook een goede ondervloer en plinten nodig, zodat je vloer mooi afgewerkt is. Bekijk ons complete assortiment op onze website of in de winkel!

   Houten vloer aanbieding

   Een houten vloer kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig een houten vloer aanbieding en speciale acties. Elke houten vloer aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige houten vloer aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Zo kun je een houten vloer goedkoop aanschaffen.

   Online je houten vloer kopen

   Al onze houten vloeren staan op onze website, zodat je ze gemakkelijk kunt bekijken en met elkaar kunt vergelijken. Heb je jouw perfecte houten vloer gevonden? Bestel hem dan direct via de website. Het pakket wordt bij je thuisbezorgd, zodat je er niet mee hoeft te sjouwen. Zo kun je nog sneller en gemakkelijker aan de slag met het leggen van je vloer. Een houten vloer kopen was nog nooit zo makkelijk!

   Welke (houten) vloer kopen?

   Twijfel je over een houten vloer en wil je misschien voor laminaat of een PVC vloer gaan? Deze keuze wordt vaak afgewogen. Vind je een echte houten vloer het mooiste, maar zou de prijs een overweging zijn om toch voor laminaat (of PVC) te kiezen? Neem je tijd en vergelijk onze goedkope houten vloeren met andere vloeren. De prijzen liggen minder ver uit elkaar dan je misschien denkt. Als je persoonlijk advies van ons wilt of hulp bij het maken van je keuze, kom dan langs bij ons in de winkel. Je kunt verschillende vloeren bekijken. Wij helpen je hier graag bij. Zo kun je altijd je beste houten vloer kopen.