image_1

De Parel gekookte lijnolie 500ml

 • Heldere plantaardige, lichtgele, drogende olie
 • Voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren, hanenbalken enz.
 • Ook te gebruiken voor metalen, betonnen vloeren en plavuizen

Toon specificaties

4,

79

per l 9,58

30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Parel gekookte lijnolie is een heldere plantaardige, lichtgele -en drogende olie en is als natuurproduct minder belastend voor het milieu. Het is mogelijk dit product te verdunnen met Aromaatvrije verfverdunner of terpentine. Dit product ontstaat door rauwe lijnolie tot c.a. 200˚C te verwarmen in speciaal daarvoor ontwikkelde ketels. Tijdens dit proces gaan de moleculen in de lijnzaadolie onderling een verbinding aan waardoor deze niet langer als 'losse draden' in de olie drijven maar 'vernetten' tot een raster van moleculen, waardoor er een sterkere en elastischer film ontstaat ten opzichte van de losse moleculen uit de rauwe lijnolie.

Gekookte lijnolie is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren, hanenbalken enz. Ook te gebruiken voor metalen, betonnen vloeren en plavuizen. Gekookte lijnolie is niet geschikt voor consumptie.

EAN: 8711418130396

Specificaties
 • Algemeen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken

  Substantie

  Vloeistof

  Volume

  0.5 l
 • Toepassing

  Toepassing

  Reinigen
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

Alternatieven