Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Bison super acrylaat schilderskit wit 300ml

Bison super acrylaat schilderskit wit 300ml

 • Geen scheurtjes
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Direct overschilderbaar

Toon specificaties

8,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Kit & lijm

Productomschrijving

Wil je nog even netjes de kozijnen netjes afwerken voor je gaat schilderen? Kies dan voor Bison Super Acrylaat Schilderskit. De schilderskit is direct overschilderbaar en voorkomt scheurtjes of verkleuring van de verf. Geschikt voor voegen, naden en kieren bij plafond- en wand aansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, muren onderling, prefab-elementen, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. De schilderskit is ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon en stof-, roest- en vetvrij is. Ga je met een poreuze (zuigende) ondergrond aan de slag? Bedek deze dan met een verdunde acryloplossing voor een betere hechting. Plak de randen af met schilderstape en zorg voor een voeg van 6-12 mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 15 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.
EAN:
 • 8710439219950

Productveiligheid

Gevarenaanduiding
Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2- methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1), 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij gebruik kunnen gevaarlijke inhaleerbare stofdeeltjes worden gevormd. Stof niet inademen.

Specificaties

 • Algemeen
  Type kit
  Voegkit
 • Technische kenmerken
  Schimmelwerend
  UV-bestendig
  i
  Zuurvrij
  Vochtwerend
  Elastisch
 • Uiterlijke kenmerken
  Werking
  Beschermend
  Kleur
  Wit
  Kleurfamilie
  Wit

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten