image_1
image_1image_2

Flexa radiatorlak wit 250ml

 • Kras- en stootvast
 • Uitstekende hechting
 • Geen grondverf nodig

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Pak je verwarming, radiator en warmwaterleidingen aan met Flexa radiatorlak! De witte radiatorlak is minimaal vergelend en geeft een hoogglans afwerking aan je radiator. De lak is hittebestendig en op waterbasis.

EAN: 8711113086424

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Primers & Specialties
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  30 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  10 °C
  Verfbasis
  Oplosmiddelhoudend
  Roestbestendig
  Nee
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
  Rendement condities
  Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde. Om het werkelijke rendement te bepalen zal men terplekke een proefstuk moeten maken. Raadpleeg voor aanvullende informatie het technisch documentatieblad.
  Rendement per liter
  12 m²
  Rendement per verpakking
  3 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
  Kleur
  Wit
  Glanstype
  Glans
 • Gebruiksgemak
  Antislip
  Nee
  Verwerkingsmethode
  Kwast-Varkenshaar
  Overschilderbaar na
  4 h
GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat ftaalzuuranhydride. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Alternatieven