Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Decoverf metallic verf brons, 2.5L
Decoverf metallic verf brons, 2.5L 2
Exclusief online

Decoverf metallic verf brons, 2.5L

  • Glanzende metallic verf in 22 kleuren
  • Professionele verf op waterbasis
  • Geschikt voor binnenshuis
  • Een emmer goed voor 25m2

Toon specificaties

59,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

MuurverfDecoverf.nl producten

Productomschrijving

Wil jij ook zo’n gaaf metallic effect op je muur en op deze manier een ware eyecatcher in je interieur creëren? Bestel je metallic verf online en voor je het weet wordt het bij je thuis bezorgd!

Bij ons kun je kiezen uit maar liefst 22 verschillende kleuren gave metallic verf van hoogwaardige kwaliteit. De metallic verf zorgt voor een ongelooflijk gaaf effect in je interieur. Met een dekking van 25m2 per emmer (2,5L) heb je binnen no time een wauw te pakken in je woon- of slaapkamer!

Decoverf metallic verf breng je aan met een vachtroller. Als de muur een structuur heeft doordat er eerder granol, sierpleister of glasweefsel behang is aangebracht dan is onze metallic verf een super product om aan te brengen met een gewone vachtroller. Op een groot glad oppervlak is het best een uitdaging de metallic verf zonder strepen van een kwast (kwaststrepen) of banen van een roller (rolbanen) aan te brengen. Wil je een zo homogeen mogelijk eindresultaat? Breng dan een laag metallic aan met een vachtroller en strijk de nog natte verf meteen in alle richtingen uit met een viltroller. Gebruik bij het uitstrijken zo min mogelijk druk, en laat de viltroller over de verf ‘lopen’ tot het gewenste resultaat is bereikt.

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid en veiligheid van onze producten en daarom zijn onze producten vrij van vluchtige stoffen. Onze metallic verf is dus te gebruiken in elke ruimte binnenshuis, dus ook de kinderkamer.

Elke emmer verf wordt bij bestelling gekleurd, getest en pas dan verzonden. De zegel op de emmer zorgt ervoor dat je zeker weet dat jouw verf voor jou ontwikkelt is. Omdat iedere emmer verf die je besteld speciaal voor jou gemengd wordt, vervalt het recht op retour. De digitale weergave van kleuren is ter inspiratie en kan altijd afwijken. Je beeldscherminstellingen verschillen per apparaat en kunnen daardoor een vertekend beeld geven van de kleur.

Op de deksel vind je altijd een voorbeeld sticker met een laag echte metallic verf voor de kleurechtheid. Op deze manier weet je zeker of de ontvangen kleur naar wens is wanneer je de verf thuis ontvangen hebt. Twijfel je vooraf aan de klus welke kleur je moet kiezen? Je mag altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat.

EAN:
  • 8719743418400

Specificaties

  • Algemeen
    Binnen/buitengebruik
    i
    Binnen
  • Technische kenmerken
    Rendement per verpakking
    i
    25 m²
    Geschikt voor
    Geschilderde ondergronden, Steen, Muur
    Minimale Verwerkingstemperatuur
    5 °C
    Droogtijd
    4 h
    Maximale verwerkingstemperatuur
    25 °C
    Verfbasis
    i
    Waterbasis
    Rendement per liter
    10 m²
    Type muurverf
    Verf
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Metaal brons
    Glanstype
    i
    Metallic
    Substantie
    Liquid
    Type laag
    Toplaag

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten