image_1
image_1image_2

Sikkens grondlak buiten wit 750ml

 • Gemakkelijk verwerkbaar
 • Goed schuurbaar
 • Goede vulling en vloeiing
 • Hoge dekkracht
 • Vochtregulerend

Toon specificaties
Kleur
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Zorg voor een goede basis met Sikkens Grondlak buiten. De grondlak is speciaal geschikt om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld bij deuren, kozijnen en gevels.

De matte grondlak is op basis van alkydhars wat zorgt voor een uitstekende hechting. De witte grondverf is ideaal als ondergrond voor lichte kleuren. Ga je met donkere kleuren aan de slag? Kies dan voor Sikkens grijze grondlak.

EAN: 8711113122573

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Grondlak
  Binnen/buitengebruik
  Buiten
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  30 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Verfbasis
  Terpetinegedragen
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Hout
  Rendement condities
  Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde. Om het werkelijke rendement te bepalen zal men terplekke een proefstuk moeten maken. Raadpleeg voor aanvullende informatie het technisch documentatieblad.
  Rendement per liter
  12 m²
  Rendement per verpakking
  9 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
  Kleur
  Wit
  Type laag
  Grondlaag
  Glanstype
  Mat
 • Toepassing
  Toepassing
  Schilderwerk
 • Gebruiksgemak
  Droogtijd
  2 h
  Verwerkingsmethode
  Kwast
  Overschilderbaar na
  18 h
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat IPBC en 2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven