image_1
image_1image_2

Flexa universele grondverf grijs 750ml

 • Snel droog
 • Prima schuurbaar
 • Roestwerend

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Flexa multiprimer grijs 750ml is een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van speciale alkydhars. Kies voor een grijze grondverf als je met donkere kleuren aan de slag gaat. Ga je met lichte kleuren werken? Kies dan voor witte grondverf.

EAN: 8711113088039

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Primers & Specialties
  Binnen/buitengebruik
  Buiten
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  30 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Verfbasis
  Terpetinegedragen
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Kunststof
  Rendement condities
  Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde.
  Rendement per liter
  10 m²
  Rendement per verpakking
  8 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs
  Kleur
  Grijs
  Type laag
  Primer
  Glanstype
  Mat
 • Toepassing
  Toepassing
  Voorbehandeling
 • Gebruiksgemak
  Droogtijd
  0.5 h
  Verwerkingsmethode
  Kwast-Varkenshaar
  Overschilderbaar na
  16 h
GHS02GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Alternatieven