Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 2
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 3
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 4
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 5
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 6
Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green 7

Prêt à Pousser Nano Garden Celadon Green

  • Nano Garden is een mini binnentuintje waarin je meer dan 60 planten capsules kunt laten groeien! Kruiden, mini groentes, bloemen of salades... Met Nano Garden van Prêt à Poussers heeft iedereen groene vingers!
  • Voeg een vleugje groen toe aan je kantoor, een snufje frisheid in je keuken of kleurrijke bloemen aan je woonkamer: het compacte model van Nano Garden zorgt ervoor dat hij overal in je huis past!
  • Nano Garden is uitgerust met ons gepatenteerde FLOAT design. De planten capsule drijft op water en daalt als de plant alles heeft geconsumeerd. Dit systeem zorgt er voor dat jij altijd weet wanneer jouw plant water nodig heeft!
  • De speciale groeilamp maakt perfect zonlicht na en kan makkelijk aan je smartphone worden verbonden via Bluetooth. Wel zo makkelijk!
  • GROEI GARANTIE: Met Nano’s systeem garanderen we dat je plantjes zullen ontkiemen. Toch een probleem ondervonden? Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder.

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

47,

99

38,

39

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

PlantenbakkenNo Name producten

Productomschrijving

De makkelijkste manier om plantjes te kweken! Heb jij wel eens de tijd genomen om een bloem te zien bloeien? Verwelkom jouw eigen bloemen, kruiden en salades met Nano Garden! De makkelijkste manier om je eigen plantjes te kweken! Tuinieren was nog nooit zo eenvoudig! Nano Garden zit boordevol technologie om tuinieren gemakkelijk en leuk te maken voor iedereen: geen vieze handen en dode planten meer! Het begint allemaal met een planten capsule: plaats de capsule in de floater en voeg water toe. De planten capsule is gemaakt van plantaardig platic en bevat substraat. De zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en vrij van GGO's en pesticiden. Stop de stekker van Nano Garden in het stopcontact en het licht gaat aan. De lamp is een volspectrum kweeklamp, ideaal voor het kweken van planten. De geïntegreerde automatische timer zorgt ervoor dat Nano Garden 's ochtends aangaat en 's avonds automatisch weer uitgaat. Verbind Nano via Bluetooth met je smartphone en ontvang tips en trucs over de groei van je plant, rechtstreeks in de Prêt à Pousser-app! Een minimalistisch design om je planten in het zonnetje te zetten Nano Garden's ontwerp is compact en past in elk interieur! Zijn kleurrijke design is ontworpen door designer Alain Berteau. Nano Garden is beschikbaar in zes kleuren en een versie in keramiek. Hoe werkt het? De technologie achter Nano Garden is gebaseerd op hydrocultuur. Prêt à Pousser maakt gebruik van zijn gepatenteerde Flo2at-technologie waardoor de planten op water kunnen drijven. De planten halen alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit het water en Flo2at garandeert een perfecte opname van zuurstof door de wortels. Je hoeft maar om de 2-3 weken water toe te voegen! De planten groeien uit zichzelf in de biologisch afbreekbare capsules die alle benodigde zaden en voedingsstoffen bevatten. Je hoeft niets anders toe te voegen! Wanneer de plant begint te verwelken, kan de capsule worden gecomposteerd en je kunt dan een nieuwe pod in de Nano Garden binnen tuin plaatsen.
EAN:
  • 3760290153868

Specificaties

  • Algemeen
    Garantie
    2 jaar

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten