Filteren

 • Categorieën
 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Materiaal
 • Waterbestendigheid
  Waterbestendigheid wil zeggen dat een product bestand is tegen de inwerking van water, tegen de gevolgen van water of enigermate bestand is tegen water. Wij maken onderscheid tussen waterbestendig, spatwaterbestendig, waterafstotend of niet waterbestendig.

  Waterbestendig
  Er is een verschil tussen waterbestendig of waterdicht. Het verschil tussen waterbestendig en waterdicht zit in het materiaal. Een waterbestendig product is gemaakt van materiaal dat zo nauw geweven is dat het water er moeilijk doorheen komt. Een waterdicht product daarentegen is gemaakt van materiaal dat een volledige barrière tegen water biedt.

  Spatwaterbestendig
  Een spatwaterbestendig product kan tegen waterspetters, zoals regen, maar is niet waterbestendig of waterdicht. Er zou dus water binnenin het product kunnen doordringen wanneer het in de regen staat.

  Niet waterbestendig
  Bij een niet waterbestendig product dringt regenwater eenvoudig door naar binnen. Het is dan ook aan te raden het product onder een afdak te zetten of binnenshuis te gebruiken.

  Waterafstotend
  Bij een product dat waterafstotend is zal bij een lichte regenbui het regenwater niet direct door de stof heen zetten. Het product is voorzien van een oppervlak dat bestand maar niet ondoordringbaar is voor water.
 • Vorstbestendigheid
  Een vorstbestendig product ondervindt geen schade aan de gevolgen van temperaturen onder het vriespunt. Handig tijdens de koude wintermaanden. Het product is vorstbestendig of niet vorstbestendig.
 • UV-bestendigheid
  UV-bestendigheid wil zeggen dat iets geen schade ondervindt aan de gevolgen van UV-straling als gevolg van de zon. Kunststoffen die worden gebruikt in producten voor buiten kunnen worden blootgesteld aan zware weersinvloeden. Deze producten vereisen vaak een weerbestendig kunststof dat bestand is tegen de negatieve invloed van ultraviolette straling op het uiterlijk en de mechanische eigenschappen van kunststoffen. Het product is UV-bestendig of niet UV-bestendig.
 • Breedte (cm)
 • Diepte (cm)
 • Hoogte (cm)
 • Binnenbreedte (cm)
  Door rekening te houden met de binnenbreedte in (cm) van een product kun je precies nagaan of datgene wat je er in wilt opslaan ook daadwerkelijk past. Handig als je bijvoorbeeld je tuinkussens netjes op wilt bergen in een kussenbox of tuinkast.
 • Binnendiepte (cm)
  Door rekening te houden met de binnendiepte in (cm) van een product kun je precies nagaan of datgene wat je er in wilt opslaan ook daadwerkelijk past. Handig als je bijvoorbeeld je tuinkussens netjes op wilt bergen in een kussenbox of tuinkast.
 • Binnenhoogte (cm)
  Door rekening te houden met de binnenhoogte in (cm) van een product kun je precies nagaan of datgene wat je er in wilt opslaan ook daadwerkelijk past. Handig als je bijvoorbeeld je tuinkussens netjes op wilt bergen in een kussenbox of tuinkast.
 • Hydraulisch openingssysteem
  Een hydraulisch openingssysteem is een systeem dat de opening en sluiting van zwaar uitgevoerde producten en afdekkingen mogelijk maakt. Het systeem met hydraulische schokdemping zorgt voor een zachte opening en sluiting. Voorbeelden van type producten die dit systeem vaak hanteren zijn spa’s met een zware cover en tuin opbergboxen waarvan de cover van zwaar materiaal (vuurverzinkt, polyamide gebrandlakte staalplaten) gemaakt is.
 • Kortingsacties
 • Met/zonder slot
  Met een slot kun je jouw eigendommen goed beschermen tegen diefstal of vandalisme. Cilindersloten of brievenbussloten zijn altijd voorzien van tenminste één sleutel maar worden vaak met reservesleutels geleverd.
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie vaak ook terug onderaan de productpagina's.
 • Bezorg- en ophaalopties
133 producten

VidaXL kussenbox 171x99x93cm groen
Alleen online
VidaXL kussenbox 171x99x93cm groen
Kussenboxen
VidaXL kussenbox 114x47x60cm antraciet
Alleen online
VidaXL kussenbox 114x47x60cm antraciet
Kussenboxen
VidaXL kussenbox 129x67x65cm groen
Alleen online
VidaXL kussenbox 129x67x65cm groen
Kussenboxen
VidaXL kussenbox 114x47x60cm bruin
Alleen online
VidaXL kussenbox 114x47x60cm bruin
Kussenboxen
Biohort kussenbox Hobby 130 zilver 62x134cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 130 zilver 62x134cm
Kussenboxen
Biohort kussenbox Hobby 180 bruin 79x181cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 180 bruin 79x181cm
Kussenboxen
Biohort kussenbox Hobby 180 zilver 79x181cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 180 zilver 79x181cm
Kussenboxen
Biohort kussenbox Hobby 130 bruin 62x134cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 130 bruin 62x134cm
Kussenboxen
Biohort pakket-box 100 donkergrijs 101x46x61cm
Op bestelling
Biohort pakket-box 100 donkergrijs 101x46x61cm
Opbergboxen tuin
Biohort kussenbox Hobby 100 zilver 46x101cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 100 zilver 46x101cm
Kussenboxen
Biohort kussenbox Hobby 100 wit 46x101cm
Op bestelling
Biohort kussenbox Hobby 100 wit 46x101cm
Kussenboxen

Opbergboxen voor de tuin kopen bij Praxis

Zoek je opbergboxen voor je tuinspullen? Dan heb je heel veel keuze bij Praxis! Wil je de tuinaarde, het tuingereedschap en de bloempotten netjes en schoon kunnen wegzetten? Of ben je op zoek naar een droge, schone plek voor je tuinkussens? Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende opbergboxen voor in de tuin. Zo berg je jouw tuinspullen op de meest passende manier op.. Past een houten opbergkist mooi op jouw terras? Of kies je voor een praktische waterdichte opbergbox van plastic? Wat jouw wensen ook zijn, Praxis heeft vast een handige opbergbox die er bij past. 

Onze tuin opbergboxen & opbergkasten online kopen

Het kiezen van de juiste opbergbox voor in de tuin kan lastig zijn met zo’n groot assortiment. Daarom helpen we je graag op weg bij het vinden van het juiste product. Vraag jezelf af waar de box komt te staan en wat er precies in opgeborgen moet worden. Wanneer je bijvoorbeeld tuinkussens droog wilt bewaren is een waterdichte kussenbox de beste keuze. Indien je een overkapping hebt kun je ook kiezen voor een elegante kussenkast van hout. Wil je er zeker van zijn dat de spullen niet gestolen worden? Kies dan voor een opbergbox met slot, zo bewaar je jouw tuingereedschap op een veilige manier. Of maak een keuze uit diverse merken: Keter opbergboxen, Biohort opbergkoffers en verschillende andere kussenkasten. Wanneer je opzoek bent naar een berging voor je grasmaaier dan kun je beter kijken bij onze tuinkasten of tuinhuisjes. Bij Praxis kun je niet alleen alle tuin opbergboxen online bekijken en vergelijken, je kunt de box die je wilt hebben ook gelijk online kopen. Dan bezorgen wij jouw opbergbox voor in de tuin netjes bij jou thuis. Dat is wel zo gemakkelijk.

Aanbiedingen op tuin opbergboxen en opbergkasten

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe opbergbox voor in de tuin kopen. We houden je graag op de hoogte van onze aanbiedingen en speciale acties! Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus snel onze aanbiedingen en pak je voordeel!