Filteren

461 producten

Giardino spanstaven groen 85cm
Giardino spanstaven groen 85cm
Poortslot & schuttingbeslag
Elephant vlonderplank Douglas 2,7x14,5x300cm
Elephant vlonderplank Douglas 2,7x14,5x300cm
Vlonderplanken
Elephant vlonderplank WPC antraciet 4 stuks
Elephant vlonderplank WPC antraciet 4 stuks
Vlonderplanken
Central Park vlonderplank 240cm
Central Park vlonderplank 240cm
Vlonderplanken

Maak de tuin die jij wilt met het tuinhout van Praxis! Je kunt er een stoere vlonder van maken, een stevige schutting mee creëren of een handige scheiding tussen tuinborder en grasveld. Ook klimplanten kun je tegen een gezellige pergola laten opgroeien. Met tuinhout zet je de basis neer voor je tuin, patio of balkon. Je kunt het beste tuinhout kopen bij Praxis! Houd onze tuinhout aanbieding goed in de gaten, zodat je je tuinhout goedkoop kunt bestellen.

Online tuinhout kopen: assortiment

Praxis heeft verschillende soorten en maten tuinhout planken, schutting planken en vlonderplanken voor je klaar staan. Hier kun je zelf een schutting, pergola of veranda van bouwen. Ook hebben we een ruime keuze aan kant-en-klare producten. Tuinhekken, schuttingen, trellis en tuindeuren bijvoorbeeld. In het assortiment vind je verschillende merken tuinhout, zoals Elephant, Central Park, Betafence of CanDo.

Online tuinhout kopen en laten bezorgen

Natuurlijk kun je bij ons in de winkel al het tuinhout komen uitzoeken wat je nodig hebt voor je volgende project in de tuin. We staan dan voor je klaar om je te helpen en wellicht advies te geven over het tuinhout dat je het beste kunt gebruiken. Maar tuinhout is groot en zwaar en het is een hoop gedoe om het thuis te krijgen. Je kunt bij Praxis daarom ook online je tuinhout kopen. Eenvoudig uitzoeken wat je nodig hebt op onze site en afrekenen, dan brengen we alles wat je hebt besteld netjes bij je thuis.

Tuinhout aanbieding: koop je tuinhout goedkoop in

Natuurlijk wil je voordelig tuinhout kopen. We houden je hier op de hoogte van onze tuinhout aanbieding en speciale acties! Elke tuinhout aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze tuinhout aanbieding en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn. Wie weet kun je je tuinhout goedkoop in huis halen!

Tuinhout beits

Ga je tuinhout kopen? Dan wil je je tuinhout natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Hiervoor kun je het beste een tuinhout beits gebruiken. Deze lak zorgt ervoor dat je tuinhout beschermt wordt tegen weersinvloeden en slijtage. Tuinhout beits trekt diep in het hout, is weersbestendig en vochtregulerend. Als je met tuinhout beits aan de slag gaat, heb je hier geen grondverf voor nodig. Je kunt direct beginnen met het lakken van je tuinhout planken of het beitsen van je tuinmeubelen.

Tuinhout Praxis geïmpregneerd

Je hebt geen tuinhout beits nodig als je tuinhout al geïmpregneerd is. Super handig! Als het tuinhout geïmpregneerd is, heeft het hout al een beschermend laagje gekregen en is het weersbestendig. Je hoeft het tuinhout alleen nog maar te plaatsen in je tuin. Gemakkelijk en snel! Dus ga je tuinhout kopen en heb je geen zin of tijd om te lakken, ga dan voor geïmpregneerd tuinhout.

Tuinhout balken en tuinhout palen

Om zelf een schutting of pergola in elkaar te klussen, zijn tuinhout balken en tuinhout palen een goede basis. Praxis heeft verschillende formaten en diktes, zodat je precies de tuinhout balken en palen kunt kopen die je nodig hebt. Voor de eventuele afwerking kun je tuinhout planken gebruiken. Vraag onze medewerkers voor advies of kijk naar onze stappenplannen.

Tuinhout hardhout

Je hebt vast al eens van hardhout gehoord. Het wordt over het algemeen het hout van loofbomen mee bedoeld. Je kunt ook tuinhout van hardhout kopen. Het is een zeer duurzame houtsoort en gaat dus lang mee. Kijk in ons assortiment en zoek naar hardhout of vraag onze medewerkers in de winkel.