Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Pennol sprayolie Auto Start 200ml

Pennol sprayolie Auto Start 200ml

  • Voor het smeren van remkabels, nyonlagers en meer
  • Snelle start van de motor

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

5,

69

4,

55

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Olie en additieven voor tuingereedschap

Productomschrijving

De Pennol 'Auto Start'-spray is een superieur kwaliteitsproduct op basis van diethyl ether, solventen en additieven. De spray zorgt ervoor dat de motor op een betrouwbare en snelle manier start als het koud en vochtig is. Hij verlengt de levensduur van de accu en voorkomt vroegtijdige slijtage van de starter. Verstuif de Pennol 'Auto Start'-spray gedurende hoogstens 2 seconden in de luchtfilter. Start de motor meteen. Spray niet op de bougies of op een warm motoronderdeel. Als de motor na 2 pogingen niet start, moet u eerst de werking ervan controleren. In de luchtinlaat kunnen zich elektronische onderdelen bevinden. Gebruik de spray in dat geval niet, hij kan dan tot ernstige schade aan de motor leiden. Gebruikstemperatuur: 10°C - 35°C.
EAN:
  • 5413046909230

Productveiligheid

GHS02GHS07GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties

  • Inhoud
    200 ml

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten