Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Gewicht
 • Hoogte
 • Kleur
 • Kortingsacties
 • Lengte
 • Materiaal
114 producten

Central Park lichtsnoer 300 LED
Central Park lichtsnoer 300 LED
Kerstverlichting
Newgarden Klaus 30 Play & Light
Newgarden Klaus 30 Play & Light
Kerstverlichting
Kerstverlichting vlok warm wit micro LED 37cm
Kerstverlichting vlok warm wit micro LED 37cm
Kerstverlichting
Kerstverlichting fonkel klassiek 350 LED-lampjes
Kerstverlichting fonkel klassiek 350 LED-lampjes
Kerstverlichting
Kerstverlichting Guirl Flash klassiek 750 LED
Kerstverlichting Guirl Flash klassiek 750 LED
Kerstverlichting

Kerstverlichting kopen bij Praxis

In de donkere winterdagen is niets fijner dan thuiskomen in een knus en warm huis. Deze Kerst maak jij je huis en tuin gezellig met de sfeervolle kerstverlichting van Praxis. Een lichtslang langs de gevel, een stijlvolle clusterverlichting in de kerstboom of misschien wel een leuke bloem verlichting rondom het kerstdorp? Je kunt het zo creatief maken als je wilt! Bekijk ons kerstverlichting assortiment en laat je inspireren. Wij hebben zowel kerst buitenverlichting als kerstverlichting voor binnen. Met kerst is jouw huis zeker het lichtpuntje van de straat.

Kerstverlichting aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk kerstverlichting kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende kerstverlichting aanbiedingen. Elke kerstverlichting aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze kerstverlichting aanbiedingen en pak je voordeel!

Maak je huis en tuin gezellig met kerstverlichting voor buiten en binnen

Kerst is niet compleet zonder mooie lichtjes. In de kunstkerstboom, kerstboom of langs de gevel of achter het raam: het liefst versieren wij ons hele huis met sfeervolle kerstverlichting en kerstdecoratie. De meeste mensen kiezen voor wat lampjes in de boom, maar bij Praxis bieden we een veelzijdig aanbod van gezellige kerstverlichting voor binnen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze winkels om te zien wat er allemaal mogelijk is. Vergeet naast je huis ook de tuin niet! Een gezellig verlichte tuin maakt thuiskomen na een lange dag nog leuker. Bij Praxis vind je de leukste kerstverlichting voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan moderne lichtsnoeren, vallende sterren of trendy gekleurde kerstverlichting voor aan de gevel. Ontdek het assortiment en bekijk al onze kerst buitenverlichting en kerstlampjes voor binnen.

Verlicht je huis en portemonnee met LED kerstverlichting

Je huis gezellig verlichten en tegelijk je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan met LED kerstverlichting! Je kunt deze kerstverlichting voor binnen en buiten terugvinden in ons assortiment. LED lampen geven een intens helder licht, maar de peertjes worden nauwelijks warm. Dit betekent dat de LED kerstverlichting lang mee gaat en tevens weinig energie verbruikt. Goed voor het milieu en jouw portemonnee! LED kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals: miniverlichting, microverlichting, netverlichting, lichtslangen, clusterverlichting, fantasieverlichting en zelfs gekleurde kerstverlichting. Praxis heeft alles in huis om er een fonkelende en sfeervolle Kerst van te maken!