image_1

Kerstboom Fraseri 150-175cm in pot

  • Smalle conische vorm
  • Authentieke dennengeur
  • Zachte naaldvaste naalden
  • Niet geschikt voor herplanten

Toon specificaties
Productomschrijving
Er gaat niets boven de geur van een verse kerstboom die je kamer die echte kerstsfeer geeft. Deze Fraserspar 150-175 centimeter, de Abies Fraseri, verspreid een heerlijke dennengeur in je huis. De Fraserspar heeft stevige takken die bestand zijn tegen zware kerstversiering en zachte naalden die niet prikken. Al onze kerstbomen zijn speciaal voor Praxis gekweekt en langdurig verzorgd om absolute top kwaliteit te kunnen bieden.

Zoek een mooie plek voor je kerstboom. Let hierbij op tocht, want dit kan ervoor zorgen dat de boom uitdroogt. Zet de boom ook niet te dicht bij een verwarmingsbron, maar houd minimaal 2 meter afstand. Zolang de boom opgetuigd staat is het verstandig om hem regelmatig even water te geven. Dit voorkomt uitdroging en dus ook het uitvallen van de naalden. Bewaar het netje van je kerstboom goed, dit is namelijk erg makkelijk als je hem na de kerst wilt opruimen.

Wil je weten welke soorten kerstverlichting er zijn, wat het verschil is tussen neutraal witte, warm witte & klassiek of multi-colour lampjes of wat de iconen betekenen die je tegenkomt als je kerstverlichting in een Praxis-winkel koopt? Neem dan een kijkje op onze adviespagina kerstverlichting.

Geef dit jaar eens wat extra aandacht aan je kerstboom door hem te versieren met de mooiste kerstballen, kerstlampjes, hangertjes of kerstslingers. En vergeet natuurlijk de piek niet.

Wij raden je bij deze kerstboom aan om er minimaal 180 tot maximaal 500 lampjes in op te hangen. href="https://www.praxis.nl/kerstverlichting?folder=week-45-2021-kerstspecial " target="_blank">kerstverlichting.

EAN: 8711216426677

Specificaties
  • Technische kenmerken
    Met wortel
    Ja

Alternatieven