image_1

Kerstboom Blauwspar 80-100cm in pot

 • Een potboom blijft langer vers in huis
 • Rechtstreeks van familiekwekers
 • Sierlijke piramidevorm
 • Niet geschikt voor herplanten
 • Blauwe kleur

Toon specificaties
Hoogte kerstboom
Productomschrijving
Deze Blauwspar in pot 80-100 centimeter, de Picea Pungens Glauca, heeft een sierlijke piramidevorm, elegante uitwaaierende takken en de unieke blauwe gloed. De boom heeft stevige takken die goed bestand zijn tegen zware kerstversiering. De boom is blauw van kleur, heeft scherpe naalden en valt nauwelijks uit. Al onze kerstbomen zijn speciaal voor Praxis gekweekt en langdurig verzorgd om absolute top kwaliteit te kunnen bieden.

Zoek een mooie plek voor je kerstboom. Let hierbij op tocht, want dit kan ervoor zorgen dat de boom uitdroogt. Zet de boom ook niet te dicht bij een verwarmingsbron, maar houd minimaal 2 meter afstand. Zolang de boom opgetuigd staat is het verstandig om hem regelmatig even water te geven. Dit voorkomt uitdroging en dus ook het uitvallen van de naalden. Bewaar het netje van je kerstboom goed, dit is namelijk erg makkelijk als je hem na de kerst wilt opruimen.

Wil je weten welke soorten kerstverlichting er zijn, wat het verschil is tussen neutraal witte, warm witte & klassiek of multi-colour lampjes of wat de iconen betekenen die je tegenkomt als je kerstverlichting in een Praxis-winkel koopt? Neem dan een kijkje op onze adviespagina kerstverlichting.

Geef dit jaar eens wat extra aandacht aan je kerstboom door hem te versieren met de mooiste kerstballen, kerstlampjes, hangertjes of kerstslingers. En vergeet natuurlijk de piek niet.

Wij raden je bij deze kerstboom aan om er minimaal 40 tot maximaal 200 lampjes in op te hangen.

EAN: 8711216426653

Specificaties
 • Algemeen
  Type kerstboom
  Pungens
 • Technische kenmerken
  Met wortel
  Ja

Alternatieven