Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Iams hondenvoer for Vitality Adult +1 - 7 Large kip 12kg
Iams hondenvoer for Vitality Adult +1 - 7 Large kip 12kg 2

Iams hondenvoer for Vitality Adult +1 - 7 Large kip 12kg

  • Ondersteunt de gezondheid en vitaliteit op 7 punten
  • IAMS for Vitality met verse kip voor volwassen honden van grote rassen is 100% complete en uitgebalanceerde voeding om uw hond gezond en vitaal te houden
  • Gezonde spijsvertering: speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer prebiotica en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

HondenvoerIams producten

Productomschrijving

IAMS for Vitality voor volwassen honden van grote rassen is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding. Dit heerlijke recept met verse kip wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van jouw hond op 7 punten te ondersteunen. Honden moeten gezond, actief en vitaal zijn. Daarom bevat dit heerlijke recept 77% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte).

IAMS for Vitality ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van jouw hond op 7 punten zonder compromissen te maken op de smaak. Het verzorgt het gebit van jouw hond met krokante brokken en een optimaal gehalte aan mineralen om de vorming van tandsteen te helpen verminderen. Het recept ondersteunt de gezonde huid en glanzende vacht van jouw hond dankzij de werking van omega 3 en 6. Jouw hond zal rennen en springen dankzij de essentiële mineralen, vitamine D en hoogwaardige eiwitten voor sterke botten en spieren.

IAMS for Vitality bevat daarnaast een mix van antioxidanten met vitamine C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het recept ondersteunt de spijsvertering van jouw hond met een speciaal vezelmengsel van onder meer prebiotica en bietenpulp. Dit recept bevat essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat jij lang van jouw geliefde huisdier kunt genieten. Om de voeding voor jouw hond nog smakelijker te maken, hebben we verse kip aan dit recept toegevoegd. Daarnaast hebben we de verteerbaarheid van onze producten verbeterd met eiwitgehalten die zijn aangepast aan hun behoeften.

IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van jouw hond op 7 punten die je elke dag kunt zien.
EAN:
  • 8710255128146

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
  • Toepassing
    Levensfase
    Volwassen
  • Gebruiksgemak
    Kant & klaar
    i

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten