Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

 • NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6
Exclusief online

Stalmat 80 x 120 cm - 20 mm - Puzzelsysteem

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Lange levensduur

Toon specificaties

51,

95
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een geschikte rubberen stalmat voor in een veestal? Onze professionele rubberen stalmat is 20 mm dik, weegt 20kg en is de beste oplossing om snel en eenvoudig een stal te voorzien van een duurzame en kwalitatieve rubber ondervloer.

Stalmatten 80x120 cm
De rubber stalmatten hebben een afmeting van 80 x 120 cm en zijn middels het puzzelsysteem eenvoudig met elkaar te verbinden om een egale en makkelijk uit te breiden ondervloer te vormen. De drainerende stalmatten zorgen voor een goede afvoer van vloeistoffen. Wil je de stal een keer goed schoonmaken dan kun je de stalmatten van elkaar loskoppelen en uit de stal halen om de stal en de matten te reinigen.

Wil je een stevige, flexibele stalmat voor je paard of andere dieren dan is deze puzzel stalmat een zeer goede keuze.

Algemene informatie rubber stalmatten 80x120 cm
Afmetingen: ca. 80x120 cm
Dikte : ca. 20 mm
Gewicht: ca. 20 kg
Systeem: Puzzel stalmatten
Antislip: Ja
Dempend: Ja
Isolerend: Ja
Geluiddempend: Ja
Drainage: Ja
Bestand tegen vorst: Ja

Puzzel stalmatten 80x120 cm
Het grote voordeel van deze stalmat is het puzzel systeem. Hiermee kun je eenvoudig meerdere stalmatten aan elkaar koppelen zodat je een grote rubber ondervloer kunt maken exact op maat voor in de stal. De puzzel stalmatten kunnen op elke manier met elkaar verbonden worden. Je kunt dus ook de korte kant aan de lange kant vastklikken. Wil je de stalmatten op een andere locatie gebruiken? Dan kun je ze weer loskoppelen en bijvoorbeeld in een andere stal gebruiken.

Drainerende stalmatten 80x120 cm
Aan de onderzijde van de stalmatten zit een drainagesysteem dat ervoor zorgt dat vloeistoffen zoals water en urine naar de afvoer in het laagste punt van de stal worden geleid. Dit voorkomt schimmelvorming en ophoping van bacterien. Middels kleine uitsparingen in de zijkant van de stalmatten kunnen de vloeistoffen de matten verlaten. Deze zijn zo gepositioneerd dat wanneer de stalmatten aan elkaar worden gekoppeld deze ook weer aansluiten.

Antislip stalmat 80x120 cm
Omdat de puzzel stalmat gemaakt is van rubber heeft deze al een antislip eigenschap. Daarnaast zit er ook een klein motief aan de bovenkant van de stalmat dat zorgt voor optimale grip voor je dier. Dit voorkomt nare ongelukken zoals uitglijden wat flinke rekening van de veearts tot gevolg kan hebben.

Duurzame paardenstal matten 80x120 cm
De stalmat is gemaakt van een flexibel en stevig rubber met een dikte van 20 mm en weegt 20kg. Zo is de stalmat toch nog handelbaar om te verplaatsen maar kan het zonder enige moeite het gewicht van een paard of ander vee dragen. Ook zijn de stalmatten ontworpen om vele jaren mee te gaan.

Ergonomische stalmatten 80x120 cm
De stalmatten zijn flexibel en ergonomisch gevormd wat goed is voor de gewrichten van je dieren. Vooral voor de wat oudere dieren die problemen hebben met hun gewrichten is een wat flexibelere stalmat een aanrader, omdat dit de bloedcirculatie bevordert.

aanloopprofiel rubbermatOptioneel aanloopprofiel stalmat 80x120 cm
Voor een stijlvolle afwerking kun je optioneel een RVS aanloopprofiel mee bestellen. Deze aanloopprofielen zijn verkrijgbaar in de lengte 80 of 120 cm. Perfect te gebruiken voor bij de opening van de stal. Geef je stal direct een luxe en moderne uitstraling.

EAN: 5601570600475

Specificaties
 • Algemeen

  catspec_animal_living_environment

  Vrije natuur, Overig

  Serie

  i

  Stalmat

  Ras/soort

  Paard: lichte paarden (minder dan 600kg), Paard: pony's, Paard: wilde paarden, Paard: zware paarden

  catspec_type_of_soil_cover_for_pets

  Anders

  Type dier

  Paard

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten