EXIT Yummy 200 houten buitenkeuken naturel

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SpeelhuisjesExit producten
  • Voor de kleine chef-koks
  • Functionele waterkraan
  • Inclusief keukenaccessoires
  • Duurzaam FSC hout

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SpeelhuisjesExit producten
Productomschrijving

De EXIT Yummy 200 houten buitenkeuken is een uitgebreide speelkeuken voor kinderen van 2-5 jaar. De keuken is van alle gemakken voorzien: een fornuis, wasbak met kraan, opbergruimte en zelfs een oven. De buitenkeuken beschikt over een fornuis, een oven met draaiknoppen en een écht werkende kraan. De kraan werkt wanneer je de tuinslang erop aansluit en dankzij de uitneembare wasbak is het kraanwater weer eenvoudig uit de wasbak te verwijderen. Bovendien heeft de Yummy 200 voldoende opbergruimte voor pannen en andere speelaccessoires - en het overige keukengerei kan je ophangen aan de haakjes.

De houten buitenkeukens van EXIT Toys zijn gemaakt van FSC gecertificeerd cederhout. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en is resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten buitenkeukens voor gebruik niet eerst te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

De EXIT Yummy 200 is een speelkeuken voor buiten. De allerjongsten leren op deze manier spelenderwijs omgaan met koken. En dankzij het natuurlijke design van de speelkeuken is het ook nog eens een mooie toevoeging aan de tuin. Waar wacht je nog op? Koken was nog nooit zo leuk als met de Yummy houten buitenkeukens van EXIT Toys!

EAN: 8719874706285

Specificaties
  • Technische kenmerken
    Minimale leeftijd
    2
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven