image_1

Hozelock drukspuit Pulsar Plus 5l

 • Geschikt voor behandeling van tuinen tot 150 m²
 • Ideaal voor gebruik met plantenvoeding, insecticide, pesticide of schimmelwerende middelen
 • Geen waterverspilling met anti-drup preventie
 • Handige verstelbare draagriem met klikbevestiging

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Hozelock Pulsar Plus 5 liter drukspuit met een effectieve inhoud van 3 liter is geschikt voor behandeling van tuinen tot 150 m². Ideaal voor gebruik met plantenvoeding, insecticide, pesticide of schimmelwerende middelen.

De drukspuit is voorzien van een doorzichtige container met schaalverdeling, een brede vulopening voor eenvoudig vullen, mengen en legen en een last use indicator waarmee de gebruiker altijd weet welk middel hij als laatste gebruikt heeft. Standaard is de Pulsar serie uitgerust met een 40 cm aluminium sproeilans met traploos verstelbare spuitkop van straal tot nevel. De ergonomische handgreep is voorzien van aan/uit schakelaar en anti- drup preventie waarmee lekken of verspilling van vloeistof wordt voorkomen.

Alle Pusar Plus drukspuiten worden geleverd inclusief handige verstelbare draagriem met klikbevestiging . De lansklem zorgt ervoor dat de sproeilans na gebruik weer op het apparaat kan worden opgeborgen. Voor extra veiligheid is deze drukspuit voorzien van een 3 bar overdrukventiel waarmee de spuit beschermd wordt tegen te hoge druk en na gebruik eenvoudig kan worden ontlucht zodat ze veilig kan worden opgeborgen.

Om het oppompen van de container te vergemakkelijken is de Pulsar Plus serie uitgerust met een extra brede handgreep waarmee de container met twee handen en 50% van de inspanning op druk kan worden gebracht. Op Pulsar drukspuiten is een garantie van 3 jaar van toepassing.

EAN: 5010646062671

Specificaties
 • Algemeen
  Type sproeier
  Drukspuit
  Garantie
  3 jaar
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Capaciteit reservoir vloeistof
  5 l
 • Gebruiksgemak
  Met regelbare waterdruk
  Nee
  Instelbaar sproeibereik
  Ja
  Met draagriem
  Ja

Alternatieven