Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Roljaloezieën laten ophangen

Liever je roljaloezieën laten ophangen in plaats van het zelf doen? Bekijk hieronder de prijs en voeg je adres in om te starten met het boeken van een vakman.

Liever je roljaloezieën laten ophangen in plaats van het zelf doen? Bekijk hieronder de prijs en voeg je adres in om te starten met het boeken van een vakman.

Zo boek je gemakkelijk een vakman:

1. Deel je adres of postcode en check de prijs van de klus 2. Geef je voorkeursdata op of kies vandaag als spoedservice (dan boek je direct een vakman) 3. Check de kosten per dagdeel, spoed en weekendtarieven zijn hoger 4. Zoofy houdt je per mail op de hoogte de afspraak en de vakman 5. Via de boekingstatus pagina kun je de boeking wijzigen of gratis annuleren als je optijd bent (binnen 48 uur) SNEL Jij boekt je klus op een geschikte dag of een dagdeel met een vast tarief. Je kan je boeking natuurlijk altijd aanpassen. Gratis annuleren kan je tot 48 uur voor de afspraak van je boeking of als de boeking nog niet is geaccepteerd door een vakman. BETROUWBAAR Een betrouwbare vakman in de buurt accepteert de klus, waarna je een bevestiging ontvangt. De vakman neemt contact met je op over de inhoud van de klus en de exacte tijd. VEILIG Betaal altijd veilig nadat de klus is afgerond via de QR-code of de betaallink de factuur die je per mail ontvangt. Wij kunnen geen service bieden en kwaliteit waarborgen als je direct aan de vakman betaalt. GARANTIE Zoofy betaalt de vakman na minimaal 14 dagen bij een succesvolle afronding van de klus.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten