• NaN

Garantievoorwaarden

 

Dekking en gebied
De wettelijke garantie is van toepassing op alle producten. Onderstaande garantievoorwaarden gelden voor producten van Maxeda DIY B.V. onder de merken Baseline, Central Park, Central Park Excellence, Sencys, Perfection, Decomode en alle andere “huismerken” van Maxeda DIY B.V. die verkocht worden in België, Nederland en Luxemburg vanaf 01-01-2011 (hierna te noemen de “eigen merk producten” of “product”) en waarvoor expliciet op het product garantie is verleend.

Garantietermijn
Maxeda DIY B.V. garandeert binnen de garantietermijn dat het product vrij is van materiaal- en fabricagefouten bij normaal gebruik, indien installatie- en onderhoudsvoorschriften zijn gevolgd en normale opslag (met opslag wordt bedoeld de toestand waarbij het product niet wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is).
De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop in de winkel door de oorspronkelijke eindgebruik-koper. Voor verschillende producten en onderdelen van producten gelden afwijkende garantietermijnen. Op (de verpakking van) het door jou aangeschafte product tref je de geldende garantietermijn aan.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele extra (fabrieks)garanties doen niets af aan de wettelijke garantie

Uitsluitingen
Deze garantie van Maxeda DIY B.V. geldt niet voor: (a) slijtage, corrosie, verkleuring en veroudering ten gevolge van normaal gebruik en normale opslag; (b) schade ten gevolge van verkeerd en/of onoordeelkundig onderhoud; (c) schade die wordt veroorzaakt aan het product door externe oorzaken zoals brand, water, damp, vloeistof, ijs, verkeerde toepassing, vallen, verwaarlozing, verkeerd gebruik (waaronder mede begrepen het gebruik in strijd met de door Maxeda DIY B.V. gegeven instructies) of misbruik; (d) op verbruiksartikelen en vervangbare onderdelen waaronder accu’s (1 jaar garantie) en batterijen.

Inroepen van de garantie
Indien je een beroep wil doen op deze garantie dan dien je de consumenten service desk van de Maxeda DIY dochteronderneming waar je het product gekocht hebt in kennis te stellen van het gebrek binnen een redelijk termijn nadat het gebrek is ontdekt, doch in elk geval voor afloop van de garantietermijn. De adresgegevens van de verschillende consumenten service desks waar je je garantieclaim kunt indienen tref je aan op de website: www.maxeda.com. Ook kun je contact opnemen met de winkel. Bij het inroepen van de garantie dient het product (of het gebrekkige onderdeel) en de originele aankoop-kassabon overlegd te worden.

Aansprakelijkheid
Bij een vervanging van het product start de garantiedatum bij de aankoop van het originele product. In elk geval, en voorzover wettelijk toegestaan in het land van aanschaf van het product, is Maxeda DIY B.V. niet aansprakelijk voor winstderving, gevolgschade, indirecte schade of andere bijzondere vormen van schade.
Deze garantie laat in elk geval jouw wettelijke rechten als consument onverlet en is uitsluitend geldig en juridisch afdwingbaar in het land waar het product is aangeschaft.

Rolgordijnen ontwerpen
Bij het ontwerpen van je eigen rolgordijn doe je een bestelling via Schadebo DIY BV.
Let op: op het moment dat je hier een bestelling doet gelden de voorwaarden van Schadebo.
Hieronder vind je de algemene voorwaarden van schadebo.

Algemene voorwaarden Schadebo DIY BV

 

 

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten