Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Kärcher Hogedrukreinigers | Voor het schoonmaken van je tuin, garage of auto

Het schoonmaken van je tuin, garage of auto kan haast niet makkelijker, dan met de hogedrukreinigers Kärcher. Met de meest innoverende technologieën en een robuuste uitvoering zijn de hogedrukreinigers van Kärcher ideaal als je rondom het huis schoon moet maken.

Als uitvinder van hogedrukreiniging beschikt Kärcher over unieke kennis over hogedrukreinigers. Hiermee zijn de hogedrukreinigers van Kärcher altijd in ontwikkeling en voldoen deze aan de hoogste eisen en verwachtingen.

Tot in detail geperfectioneerd

Al meer dan 60 jaar werkt Kärcher aan de perfectionering van de hogedrukreinigers. Deze inventieve geest zorgt voor een serie hogedrukreinigers, die uitgerust zijn met de best mogelijke technologieën en toepassingen.

Krachtig

De roterende hogedrukstraal combineert de kracht van een puntstraal met het bereik van een vlakstraal. Hierdoor kun je snel en efficiënt schoonmaken.

Efficiënt en zuinig

De gepatenteerde Kärcher sproeiertechnologie en de ideale afstemming op de individuele modellen maken het mogelijk om sneller en meer te reinigen. Hiermee zijn de hogedrukreinigers van Karcher zeer efficiënt en dus ook zuinig. Je kunt wel twee keer zo snel reinigen en dus tot 50% besparen op energie en water. Dit is bevestigd door het gerenommeerde en onafhankelijke Fraunhofer Institut.

TIPS:

 • Trek laarzen aan (echt geen overbodige luxe)
 • Voorkom beschadiging en vermijd direct contact met de lans van de hogedrukreiniger
 • Veeg overtollig water na reinigen van terras of oppervlak
 • Zorg voor watertoevoer bij een draaiende motor
 • Terras

  Met het speciale hulpstuk, de T-Racer, kun je snel, eenvoudig en veilig je terras schoonmaken.

  Tegels

  De vuilfrees genereert een roterende straal: de reinigingskracht van een geconcentreerde puntstraal wordt zo gecombineerd met het grote bereik van een vlakstraal.

  Auto, motor of fiets

  Met speciale accessoires is het tevens mogelijk om een auto, brommer, fiets of motor prachtig schoon te krijgen.

  Tuingereedschap

  Ook je tuingereedschap is eenvoudig en snel te reinigen met een hogedrukreiniger. Tuinieren wordt hierdoor twee keer zo leuk.

  Tuinmeubelen

  Met de speciale Kärcher set voor tuinreiniging ga je efficiënt vuil op tuinmeubelen te lijf. Hou alles in je tuin fris en schoon.

  Jaloezieën

  Ook jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken met hogedrukreinigers van Kärcher.


  Met het 'Full Control' systeem krijg je volledige controle over het te gebruiken drukniveau voor de specifieke reinigingsklus. Op deze manier kun je heel snel en eenvoudig schakelen tussen diverse ondergronden die je wilt reinigen. Met een druk op de knop kun je tussen diverse drukniveau's schakelen en zo alles schoon te maken. Zo wordt super eenvoudig en daarmee een stuk aangenamer. De nieuwe Full Control-functie is te verkrijgen op watergekoelde modellen K4, K5 en K7. Probeer het en wil nooit meer wat anders.

  TIPS:

  Mix

  Met de "MIX" stand, kun je de spuitlangs gereedmaken voor het toevoegen van reinigingsmiddel in de hogedrukreiniger.

  Soft

  Het laagste drukniveau "SOFT" is perfect geschikt voor het reinigen van zachte en gevoelige oppervlakken, zoals houten tuinmeubelen of een terras van hout.

  Medium

  Het "MEDIUM" drukniveau is uitermate geschikt voor het reinigen van de wat hardere ondergrond, zoals van een auto, fiets of caravan.

  Hard

  Voor een echt harde ondergrond, bijvoorbeeld beton of graniet, kun je het drukniveau instellen op "HARD". Met dit drukniveau kun je zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderen.

  Alle Kärcher hogedrukreinigers

  Alle Kärcher accessoires voor hogedrukreinigers

  Video

  Kärcher X-Range hogedrukreinigers

  Kooptips: Hogedrukreinigers (Consumentenbond)

  Houten terras onderhouden


  • image01

   pointe /point/

   Dance performed on the tips of the toes

   X
  • image02

   port de bras /ˌpôr də ˈbrä/

   An exercise designed to develop graceful movement and disposition of the arms

   X
  • Toelichting energielabel voor stofzuigers

   Vanaf 1 september 2014 hebben stofzuigers, die door fabrikanten nieuw op de markt worden gebracht, een energielabel. Het heeft energieklassen van A tot G en is verplicht door een Europese richtlijn.

   Stofzuigers met een vermogen van meer dan 1600 Watt mogen vanaf die datum niet meer op de markt gebracht worden. Daarmee wordt 62 kWh de bovengrens aan het gemiddelde jaarlijkse energiegebruik van nieuwe stofzuigers. Je kan onzuinigere stofzuigers zonder energielabel nog wel in de winkel tegenkomen als deel van oudere partijen in het assortiment.

   Vanaf 1 september 2017 gelden er strengere maximumnormen voor het energiegebruik van stofzuigers die op de markt gebracht worden. Dan zal het label energieklassen van A+++ tot D tellen. De bovengrens wordt dan 900 Watt. Dat betekent een een gemiddeld jaarverbruik van maximaal 43 kWh.

   Een huishouden verbruikt jaarlijks gemiddeld 3400 kWh aan stroom. De stofzuiger maakt doorgaans 1 à 2 procent van een stroomrekening uit.


  • image04

   a·da·gio /əˈdäjō/

   A movement or composition marked to be played adagio

   X
  • image05

   frap·pé/fraˈpā/

   Involving a beating action of the toe of one foot against the ankle of the supporting leg

   X
  • image06

   glis·sade /gliˈsäd/

   One leg is brushed outward from the body, which then takes the weight while the second leg is brushed in to meet it

   X
  • image07

   je·té /zhə-ˈtā/

   A springing jump made from one foot to the other in any direction

   X
  • image08

   pi·qué /pēˈkā/

   Strongly pointed toe of the lifted and extended leg sharply lowers to hit the floor then immediately rebounds upward

   X
  • image09

   ar·a·besque /ˌarəˈbesk/

   Position of the body supported on one leg, with the other leg extended behind the body with the knee straight

   X
  • image10

   bal·le·ri·na /ˌbaləˈrēnə/

   A female ballet dancer

   X
  Kärcher logo

  Kärcher is sinds 1950 marktleider op het gebied van hogedrukreinigers, toen de eerste Europese heetwater hogedrukreiniger werd geproduceert. Sindsdien heeft Kärcher ontwikkeld als marktleider op schoonmaakgebied. Bekijk hier alle Kärcher producten.