Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Opslag
 4. Terug naar Transport
 5. Terug naar Wielen

Wielen

Filteren


Sorteren op:
i

  Verkocht door

  Bezorg- en ophaalopties

  Draagcapaciteit (kg)

  Man/vrouw/uniseks

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot

  Merken

127 producten
Sorteren op:
i

Dörner+Helmer zwenkwiel voor gebruik op parketvloeren

Dörner+Helmer zwenkwiel voor gebruik op parketvloeren

Bestel & Haal op

4,

99

 1. 1
 2. ...
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6

Wielen kopen bij Praxis

Met transportwielen kun je eenvoudig voorwerpen transporteren. Er zijn meerdere soorten vervoerswielen beschikbaar. Een rubberen zwenkwiel draait om zijn as en is daardoor goed wendbaar in de moeilijkste bochten. Een houten plaat met zwenkwielen wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van meubels. Je schuift de plaat dan onder het meubel en kan deze vervolgens verrijden. Doordat de zwenkwielen om de as draaien kun je de meubels draaien, er bochten mee maken, horizontaal verschuiven en verticaal verschuiven. Een dubbele kogellager maakt dit soort zwenkwielen nog soepeler en wendbaarder. Een bokwiel staat vast en kan hierdoor maar één richting op. een luchtband is breder en veert een beetje. Deze band is dan ook beter voor de vloer. Voor luchtbanden is er vaak een binnenband vereist. Wanneer de band lek is hoef je vaak alleen de binnenband te vervangen en niet de buitenband. Dit scheelt enorm in de kosten.

Waar gebruik ik wielen voor?

Transportwielen kun je gebruiken om meubels en andere voorwerpen te verschuiven, vervoeren, verzetten, transporteren of verplaatsen. Je kunt ze ook standaard monteren onder meubels zodat je deze regelmatig kunt verplaatsen. Soms zit er ook een rem op. De rem zorgt er voor dat je hem vast kan zetten wanneer een meubel voor langere tijd op één plek blijft staan. Een nachtkastje verplaats je immers niet dagelijks en het is niet handig als deze constant gaat schuiven als er iets tegen aan komt.

werk ik met wielen?

Het verschuiven van meubels doe je door er een transportwagen onder te zetten. Hiervoor til je het meubel, bijvoorbeeld een bank en stukje op en plaatst het karretje er onder. Zorg er wel voor dat de meubels in evenwicht zijn. Onder een bank met vier poten doe je dan vier karretjes. Wanneer de meubels in balans zijn kun je ze eenvoudiger verplaatsen omdat je dan zelf minder kracht hoeft te zetten.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten