Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Installatiemateriaal
 4. Terug naar Wateraanvoer & kranen
 5. Terug naar Kranen
 6. Terug naar Hoekstopkranen

Hoekstopkranen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Merken

  Afwerking

  Kleur

  Materiaal

  Verkocht door

  Aantal kraangaten

  Bedieningsmethode

  Bevestiging/aanbreng methode

  Draaibaar

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Met Cool Touch
  i

  Met plug

  Met sensor

  Met temperatuurbegrenzer
  i

  Met uittrekbare handdouche
  i

  Type uitloop

  Waterbesparend

  Prijs (€)

  tot
31 producten
Sorteren op:
i

Sanivesk hoekstopkraan 1/2Fx15 chroom

Sanivesk hoekstopkraan 1/2Fx15 chroom

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

31,

99

25,

59

 1. 1
 2. 2

Ga je aan de slag met het aanleggen of aanpassen van een waterleiding? Ben je bezig met de renovatie van de wc-ruimte of de badkamer en ga je de watertoevoer van de wastafel of het toiletreservoir opnieuw aansluiten, dan kan je bij Praxis voordelig verschillende hoekstopkranen kopen die je tussen de leidingen kunt plaatsen. Met een hoekstopkraan maak je het mogelijk om leidingen of reservoirs met water tijdelijk af te sluiten, als er bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie verricht moet worden. Dit heeft als voordeel dat je voor zo’n klus niet de hoofdkraan hoeft dicht te draaien en het waterleidingstelsel hoeft niet helemaal leeg te lopen voor je aan de slag gaat. Het meest bekende type hoekstopkraan is het kraantje dat bij de stortbak van de wc zit, maar je ziet ze tegenwoordig ook vaker onder een wastafel en op ander plekken in huis bij watervoorzieningspunten. 

Regel de watertoevoer met de juiste hoekstopkraan

Bij Praxis kan je verschillende typen hoekstopkranen kopen in diverse modellen; van strak vormgegeven kruis-greep kraantjes die je prima in het zicht kunt laten onder een wastafel tot functionele, eenvoudig uitgevoerde kraantjes voor bij het toilet of voor plaatsing in het gootsteenkastje bij bijvoorbeeld een keukenboiler. In het assortiment vind kranen die je op verschillende leidingen van 10mm, 12mm en 15mm kunt plaatsen met schroef- of knelverbindingen, en je hebt de keuze tussen ‘gewone’ kranen met leertje en kogelstopkranen waarmee je het water op snelle en betrouwbare wijze kunt afsluiten. En op sommige modellen kan je ook een aftapkraan aansluiten. Zo kan je via Praxis de waterhuishouding in je woning of buitenruimte optimaal gaan regelen.

Een voordelige hoekstopkraan van Praxis online bestellen

Bij het aansluiten van waterleidingen en sanitaire zaken in badkamer, toilet en de keuken, zorg je er natuurlijk voor dat je goed voorbereid aan de slag gaat. Niet alleen doe je dat door installatiematerialen te kopen in de juiste maten die je nodig hebt, een kleine schets van hoe het leidingwerk moet gaan lopen en waar de tappunten en eventuele hoekstopkranen komen, maakt veel duidelijk hoe je te werk moet gaan. Heb je nog vragen hoe je deze klus het beste aan kunt pakken, dan kan je altijd ten rade gaan bij de klusexperts in onze Praxis filialen, of je kijkt voor klushulp bij Voordemakers.nl.

Hoekstopkraan aanbieding bij Praxis

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe hoekstopkraan kopen. We houden je hier op de hoogte van onze hoekstopkraan aanbiedingen en speciale acties! Elke hoekstopkraan aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze hoekstopkraan aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten