Filteren

11 producten

  Binnenwerk met dubbele drukknop
  Binnenwerk met dubbele drukknop
  41.99
  Toilettoebehoren
  Valpijp reservoir laaghangend
  Valpijp reservoir laaghangend
  7.29
  Toilettoebehoren
  SV isolatiemat voor wandcloset
  SV isolatiemat voor wandcloset
  7.99
  Toilettoebehoren
  Plieger flotteur
  Plieger flotteur
  Alleen online
  47.99
  Toilettoebehoren
  Abu closetbocht wit 90 graden 110 mm
  Abu closetbocht wit 90 graden 110 mm
  Alleen online
  52.99
  Toilettoebehoren

   Toebehoren voor het toilet kopen bij Praxis

   Als je een nieuw closet hebt uitgekozen, zul je daar ook een leuke toiletbril bij gekocht hebben. Dan heb je daar natuurlijk de juiste bevestigingsmaterialen bij nodig. Je fonteintje moet opgehangen worden. Voor de montage van je fonteintje heb je ook bevestigingsattributen nodig, zoals fonteinophanghaken en fonteinstiften. Zelfs je toiletpot hangt niet zomaar aan de muur. Je hebt er schroeven voor nodig. Bij Praxis vind je alle attributen om je toilet compleet af te werken. Koop niet alleen je toilet bij Praxis, maar neem meteen alle toebehoren voor het plaatsen van je toilet direct mee.

   Aanvullingen plaatsen toilet

   Voor het monteren van de closetpot kun je bij Praxis een universele potschroevenset kopen voor toiletpotten en duoblokken. Praxis heeft meerdere kleuren potschroeven in het assortiment, zodat je altijd wel een geschikte set vindt. Een valpijpsok of valpijpmanchet gebruik je voor het verbinden van de valpijp van een laaghangend reservoir met de closetpot. Je kunt met de wandcloset verhoger van Praxis je toilet 2,5 centimeter hoger plaatsen. Voor het fonteintje of de wastafel in het toilet koop je bij Praxis natuurlijk ook diverse accessoires en toebehoren. Kortom, voor alle mogelijke aanvullingen om je closetpot en fonteintje in je kleinste kamer tot in de finesse helemaal af te werken ben je bij Praxis aan het juiste adres.

   Online alles voor je toilet bestellen bij Praxis

   Op de website van Praxis vind je al je benodigdheden om je toilet volledig in te richten of te verbouwen. Van closetpot tot tegels aan de wand, Praxis voorziet in alle sanitair. Van grote verbouwingen, bijvoorbeeld compleet nieuwe badkamers tot de allerkleinste reparaties zoals het retoucheren van emaille en lakbeschadigingen. Bestel al je benodigdheden voor het renoveren van je toilet of badkamer eenvoudig online via de website van Praxis. Je kunt de bestelling gewoon bij je thuis laten afleveren of je haalt hem compleet op bij de dichtstbijzijnde Praxiswinkel in jouw buurt.